Jump to content

53inja

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Za SSS obračun predujma plaće, za VSS izvršenje tvog odjela za prvih 6 mjeseci... Pitanja_Gradski, županijski porez, objasnit neki od njih, obveznici pdv-a, šta je porez na dohodak, boravišne pristojbe, na što se ne plaća pdv, jamstveni kapital banke, banke i poslovi, uglavnom nešto malo od svega, ali ono što se vrti po forumu, točno ista pitanja... Sretno dalje!
  2. Evo i to je prošli! Nije bilo strašno, ali koliko sam dobila dojam, da je i važna komisija, a naša je bila stvarno blaga i ok!! Sve je bilo iz pitanja sa ministarstva, najviše je tražila iz ustava i sustava, svaka po 5 pitanja, po prosjek 35-40 minuta po ispitivaču se zadrži. Iz ZUP i uredskog stvarno sreća s ispitivačem inače bih opala, ali nije teško pitao... rokovi, žalba, presude, nadležnost, nitko nije bio pravnik, pa lagano.. Treba se znat, za učenje dovoljno 3 tjedna laganini i pred kraj malo stisnuti, tko nema pojma ni o čemu... ja nisam bila s ni s čim upoznata od materije osim možda s izgledom grba i zastave i osnove EU, ) samo polako ljudi, kad jedan prođe dalje sve ide lakše! Sretno svima!
  3. Pitanje... Ako se dobije da se napravi rebalans ili izvršenje proračuna, da li se mora za grad recimo, napisati rebalans cijelog proračuna, od 35 stranica?
  4. hEJ, ja idem 8.9 na ispit, i posebni su mi financije... zanima me da li se i posebni računa kao 1 ipit, tj. da li se može i to past ali da se ne ponavlja sve... I koja su ti pitanja bila? Meni je malo problem s tim, jer ne znam što bih učila...Pozz
  5. Hej, ja sam se prijavila za seminar i otići ću, kažu da je ok, a bar da malo ponovim sa još nekim, a i lakše mi sjedne ako čujem nekoga da govori o gradivu. Seminar se ne plaća. Ja isto učim po nekoj skripti, ali sam prošla i zakone, a još ću i pitanja sa ministrarstva, ima puno, ja sam prošli tjedan počela, imam ispit 8.9., Mene muči posebni dio financije, tu ne znam od kud bih krenula, koje zakone....
  6. Hej Mrvac, kad si dobio/la poziv ak znaš da ti je već 1.9. ispit, tj. kad je ispit prijavljen?
  7. Jel mi polaznici potpisujemo prijavu ili poslodavac može sam poslati prijavu?
  8. Prvo čestitke svima koji su prošli, i sretno svima koji već znaju datume polaganja. PItanje ako netko zna, i da me utješi... ja bih sutra trebala prijaviti stručni, volontiranje mi završava 31.07., da li postoji mogućnost da me zovu sad još u 7 mjesecu, ili nema šanse već tek u devetom?? Jer još nisam počea učiti od peviše posla, aračunala sam tek na jesen, ali nešto iz grada pričaju da bih trebala položiti u roku godine dana pripravničkog?? Valjda me neće zvat već 7.7.?? Oprostite na gnjavaži i pozzz svima!
  9. Bok svima! Ja sam na stručnom osposobljavanju do 31.7., u sedmom mjesecu nema ispita,a ispit mi još nije prijavljen budući da sam čula da se tek nakon 10 mjeseci može prijaviti.... Da li moramo u roku godine dana položiti ili, jer prema ovom mom rasporedu, ai zaposlenosti na samom radnom mjestu ne bih ni stigla u lipnju? Ako je već negdje odgovor ja se ispričavam na ponavljanju!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija