Jump to content

bebe11

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    bebe11 je dobio reakciju od prof u usporedni izračun mirovina   
    Poštovani forumaši, poštovani prof i kolege iz MUP-a i dr. poznavatelji beneficiranog radnog staža jedno potanje: MUP je nedavno otvorio aplikaciju za sve zaposlenika sa svim podacima o zaposlenju, radnom stažu i dr. Za one koji imaju nekakova saznanja zanima me jedna stvar dok ne budem provjeravao kod pravnice u mirovinskom: u navedenoj aplikaciji se navodi Beneficirani staž (bez razdoblja u kojem se efektivni staž preklapa s braniteljskim stažem)06 god 11 mj 08 dan
    a ukupni beneficirani radni staž 05 god 02 mj 01 d  sve beneficije s današnjim danom.
    Zanima me zna li netko objasniti za umanjenje životne dobi (65-) koja se beneficija uzima u izračun svih mirovina, ovaj veći ili manji.
    LP
  2. Sviđa mi se
    bebe11 je dobio reakciju od prof u usporedni izračun mirovina   
    Poštovani moj prof...
    sve to lijepo izgleda, ali treba i moći izdržati, na poslu sve se više traži i lepeza poslova sve je šira, skoro da nije bitno niti koliko godina imaš, obučavaš li i pomažeš mlađim kolegama i sl. Vidjeti ću, nisam još stisnuo enter.
    Ma još sam i nadalje na forumu i sigurno će biti novih objava, pitanja i dr.
    Lp
  3. Sviđa mi se
    bebe11 je dobio reakciju od prof u usporedni izračun mirovina   
    Poštovani prof,
    redovito pratim Legalis. Ove godine punim uvijete za starosnu mirovinu (65 s beneficijom) +4,08 % na mirovinu po ZOMO. Pošto mogu ostvariti još neka prava kao pol. službenik u 2021.g. (30.g. službe i ostalo, te još 4,08 % do kraja 2021.g.) odluči sam da se umirovim s 31.12.2021.g.
    Iako još ima vremena za izračune i savjete te i mislio sam u skorije vrijeme, kada bude mi noviji izračun PVB priložiti boljim poznavaocima za savjet. Gore sam zalijepio trenutni izračun s 31.12.2021.g.
    Kako sam napomenuo da će mi savjeti sigurno trebati, evo prilažem još jednu tabelu u excelu poradi provjere vas iskusnijih.
    Lp
     
    Novo Radni list programa Microsoft Excel.xlsx
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija