Jump to content

Marina G.

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Iskreno ne ide mi se u zatvor na godinu dana. Sad se vec inatim posto mi ne mogu s druge strane dokazati da sam htjela preprodati! Ili se varam? Nebi trebali mi dovest ˝kupca˝ ili tako nesto? Napravili su mi pretres doma istog dana kad su me priveli i nisu nasli nista, sta nebi i to trebalo vrijediti nesto? Ovo rociste je vezano za prikupljane dokaza, moj advokat mi je zaboravio rec sta bi islo u moju korist osim da donesem radnu knjizicu, na kojoj se vidi da sam zaposlena i nista drugo mi nije predlozio. Iskreno ne vidim koristi od advokata jel ga jos uvjek mogu zamijeniti? Jel mi mozete nekog preporuciti? Ili mi recite sta da ucinim? Da pozovem cjelo drustvo sa sobom na sud?
  2. ... doso mi je poziv za sud! I advokat mi ne govori nista osim da nije dobro....!!!! Šta da ucinim ili prikupim papirologiju koja da ide u moju korist? Jel mi netko moze ikako uputiti kako da usporim taj proces ili ista slicnom tome?!
  3. Što bi mogla priložiti na sud da ide u moju koris? Trenutno sam zapošljena u jednoj firmi i ne mogu si dopustiti da ostanem bez tog posla.
  4. Da pocnem pricu od pocetka. Išla sam vani s drustvom u jednom disku di sam srela jednog Gospodina koji mi je preporodo Speed koji je bio pakiranan u male vrecice po komad točnije 9 vrecica i LSD-ja koji bio u jednoj vrecici 7 komada, tokom noci su me dva policajca u civilu zaustavila i pretrazila,nasli su spomenute droge te priveli u policisku postaju. U policiskoj postaji sam odmah priznala da je moje i da sam svjesna pocinila kazneno djelo i da je to bilo isključivo za moju osobnu uporabu, da Gospodina ne poznajem privatno nego se znamo tu i tamo srest vani, nikad do te kobne noći nisam bila privedena a kud kažnjena. Dobila sam poziv za Zupaniski sud, nisam dosla s odvjetnikom nego su mi ga dodijelili po službenoj duznosti, teretili su me s čl. 173 st.2, ispricala spomenutu pricu iznad navedenu. Sve do danas sam mislila da cu dobiti uvjetnu ili tako nesto ali sam dobila poziv za sud, di me terete opet s čl. 173 st.2, moj dodijeljeni odvjetnik nije od neke pomoci nit je zainteresiran te mi savjetovo da pristanem na nagodbu od 1 god. zatvora jer u slučaju da odem dalje na sudenje mogu dobiti i 2 godine zatvora ako ne i više. Neznam sta napraviti, treba mi pomoc, hitno! Kako da postupim?Da mijenjam iskaz te pristanem na nagodbu ili ...? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija