Jump to content

kunaOKB

Korisnik
  • Broj objava

    44
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. status dragovoljca ne utječe na udio u braniteljskom fondu ,jedino vrijeme provedeno u obrani suvereniteta RH !
  2. dakle, prekrasne li zemlje i nespecificnog li rata... ne samo da je, statisticki, od jedne granate jedan ranjen, ali jos dva koja nisu ranjena jako obole, nego jos od te trojce ova dvojca koja nisu ranjeni dobiju hrvi i mirovine, a ranjenom nista... da nije za plakati, valjao bih se od smijeha... e pa moj " mili " anonimusu , eto tebe opet , ali si sada vidim pobjegao na drugu temu da " savjetojueš i pametuješ) ali ajd odi na ovaj link - www.tportal.hr - i potraži naslov " POSLJEDICE RATNE TRAUME " pa ako uspiješ skužiti što kaže struka koja se bavi problematikom oboljenja branitelja iz DR možda češ početi drugačije gledati problem ! I još nešto bih te priupitao , što misliš koliko ima lažnjaka u ranjenim invalidima koji su još i prije stekli mirovinu i sada i oni imaju obraza pljuvati po oboljelima ! Dubokog uvjerenja da pravi ranjeni RVI razumiju problem oboljelih,i to pogotovo oni koji su i nakon ranjavanja ponovno stali u redove obrane suvereniteta RH , a ti preztaani globalizirati PTSP-ovce !
  3. dali si joj napomenuo da tražiš samo status branitelja ? da nebi shvatila da tražiš za ptsp !!!!
  4. neda mi se sada vrtiti po svoj sili ovih postova koji su u ovoj temi, te neznam dali ti je netko savjetovao da se obratši ministarstvu za branitelje pravnoj službi, pismeniom zamolbom i kopijom dokumenata koje posjeduješ , te navedeš u kratkim crtama razloge zbog čega te odijaju u osijeku ! u zamolbi zatražiš požurnicu zbog dugotrajnosti postupka i teške materijalne situacije ! pokušaj pa da vidimo odgovor ! i navedi da ti je potrebna samo potvrda statusa branitelja !
  5. apsolutno se slažem da ima previše "naglo" oboljelih , ali vrlo mali ih je broj koji koriste forum kako bi došli do informacija koje se ovdje mogu dobiti ! Imaju oni nešto što mi nemamo -- LOVA !! a samim tim mu netrebaju savjeti jer lova čini čuda ! I tako oped ispada da smo svi krivi,ali tu mi nemožemo pomoći nikako ! Zakon je takav kakav je i nekako vjerujem da če nakon možebitne promjene vlasti opet mijenjati,pa če se opet vršiti nekakve revizije i tko če onada opet nastradati - oni koji nemaju novaca ,a ni snage i pogotovo živaca prolaziti kroz još jednu u nizu karizmu ! A smatram da je osnovni problem u onih nevjerovatnih 500 000 branitelja ! Ima tu politike i to kakve ! A zamislite si ili se sjetite koliko još ima onih iz 91 i 92 koji nikako da još dobiju potvrde ni da su bili u to vrijeme na ratištu ni da su dragovoljci !! A gledaju tu famoznu brojku !Nestali papiri ??? ja znam dosta takvih,a i znam da su bili tamo gdje su trebali biti ! stoga je 500 000 nezamisliva brojka ! Kada bi se tu napravila prava revizija vidjelo bi se kako bi se svi ovi problemi uvelike smanjili ! i nebi bio ni toliki omjer ranjeni - ptsp
  6. Pa to se traži ljudi !! samo ipak malo krače i konkretnije objasnite čovjeku što da pokuša i to je to ! Tako se i tražilo ! Ali još nešto,da si barem stavite nick ,a ne ovako anonimac,pa se ubaci još nekoliko njih i onda ispada da su svi anonimci krivi jer jedan ili dvojica potpire vatru , a vidiš da ima i korektni koji bi htjeli pomoći ! Sada na kraju anonimcu koji poslao zadnji post ,ili vuku -samo jedna zamilba u zoranovo ime ; ajde ako nije problem - kratko i jasno što mu je najbitnije sada uraditi i koji mu je prvi korak !
  7. nik ti si kriv !! :priest: pa di češ mu dati tako primamljivu ponudu - večera udvoje :trk: :love:
  8. heba ga ti , pa zakuvo čovjek i otišo malo :badidea: gradivo proučiti da nas neuke nešto pouči, ili je več odmaglio na ponuđenu večericu :love:
  9. ha čuj ja da to :sex: i mogu onda i bi ali :cry: ... nekad se moglo , sad samo u epizodama,a ni filmići nisu baš od koristi, jer sam jedan normalan "tabletoman" pa sam tu gdje jesam ! :fuckam: i navijam
  10. On ni nije ostvario mirovinu kao RVI , to sada tek ide prevesti ,ako dobije ,a nadam se da hoće,pozitivno drugostupanjsko rješenje komisije RVI-a . Znači njemu je HZMO rješenjem o mirovini opće nesposobnosti ,100% priznato oboljenje koje je posljedica DR . ,a faktora za takav postotak je , kako je i esad rekao, poprilično !
  11. :lazes: ma laže te vuče on ti je anonimus i navija za anonimca :thumbs:
  12. :biggrinlove: haaa-haaaa - znaš ti za koje - čemo če te :sex:
  13. u ovoj temi obrađeno je i rečeno svega i svačega ,i evo napokon nekako se tenzije i igra omalovažavajućim riječima se smirila. Sada pratimo parvna tumačenja. Zorane,Zorane a jesi ga zakuhao ! Ali eto koliko vidim oboren je rekord po postovima u temama ! Ajmo naši !!!!!!!!!! ( samo mirno i staloženo moliti ču !!)
  14. eto omaške ! nisam anonimac gornji post je moj
  15. 1. liječnica opće prakse ispiše novi zahtjev za novi izračun mirovine po osnovi HRVI-a 2.novija liječnička dokumentacija,ako ju imaš 3.potvrda o statusu dragovoljca DR 4.pošalješ to u ili osobno odneseš u područni ured HZMO-a koji ti sada isplačuje mirovinu 5.čekaš rješenje koje če ti povisiti mirovinu za cca 1000 kn 6.nemoj pitati koliko dugo čekaš - sve ovisi i gdje si i kakva je ažurnost referentice (ja sam čekao 4 mj.) a mirovina koju sada primaš uredno ide dalje,a kada se napravi novi izračun dobivaš zaostatke od datuma kada ti je priznat rvi na prvostupanjskoj
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija