Jump to content

luka5

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, prosle godine dobio sam 2 kazne za prekrsaj u prometu, ukupno 1700 kn + 100 troskovi. Zalio se, bio na prekrsajnom sudu 2 puta (drugi puta zbog suceljavanja sa pol. sluzbenikom) i smanjili na 700 kn ili 466 kn ako platim u roku od 30 dana i jos dodatno 300 kn sudski troskovi. 466 kn je placeno nekoliko dana od dana primitka presude (1.2.2016.), a 300 kn jos nije placeno iako pise da tih 300 kn treba platiti u roku od 15 dana od primitka. Zanima me da li postoji koji nacin da se izbjegne placanje tih 300 kn? Ili ce se oni potruditi i skinuti s mojeg racuna? I na koji nacin mogu dobiti potvrdu da je kazna u cijelosti placena ako i platim tih 300 kn? Hvala na odgovorima!
  2. Pozdrav, imam dva pitanja. Zanima me koja je kazna ukoliko se vozi s uvjerenjem? Nigdje ne mogu pronaci, netko kaže da policija uzme uvjerenje na 6. mj itd pa ako netko zna bio bih mu zahvalan. Radi se o tome da je vikend sad pa policija ne radi. I zanima me jos, ukoliko osoba koja vozi s uvjerenjem sudjeluje u prometnoj nesreci, da li onda osiguranje ne placa stetu? Naravno ovo su samo pitanja pa me onda zanima dal mi se isplati zezat s tim ili ne.. Hvala puno!
  3. Pozdrav, nisam siguran ako je tema na pravom mjestu pa ako nije, nemojte zamjeriti:) Uglavnom, zanima me može li j.d.. osnovati 18-godišnjak koji još nije završio srednju školu ili ne? Znači samo osnovati, a naravno ne zaposliti. Hvala i nadam se da nije glupo pitanje:D
  4. jel je onda barem prekrsaj? pa nek placa kaznu briga me jer je to "sirovina" od covjeka, bas je problematican lik i oduvijek je bio ..
  5. Znaci, jucer me na igralistu 16-godisnjak upucao paintball puskom i onako mi je rana. Naravno da nije strasno ali peče. E sad me zanima da li ja mogu njega prijaviti barem policiji i hoce li biti prijavljen on? Btw i meni je 16. Hvala na brzom odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija