Jump to content

lucandrija

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lucandrija objavio

  1. Molim administratore da obriše sve moje teme, hvala
  2. U kom slučaju banka može uzeti kuću tetama i njegovoj majci?
  3. Unuk nema nikakve imovine osim plaće dakle ako ostane bez plaće tko će otplatiti kredit, s obzirom da on neće naslijedit kuću na koju je digao hipotekarni kredit? Da li će banka uzeti kuću pa tete i majka neće moći naslijediti kuću pod hipotekom ili će one naslijediti kuću pa je neće moći prodati dok traje kredit?? Ažurirano HVALA DOBROJ DUŠI NA ekspresnom odgovoru.
  4. Poštovani, može li mi tko odgovoriti, radi se o slijedećem:podignut je kredit kojemu je jamac bila baka, tj.na njenoj kući je hipoteka, a njen unuk redovito plaća kredit, slijedi pitanje ako baka umre pod pretpostavkom da nema oporuke, da li hipoteka ide njenim nasljednicima dakle tetkama i bakinoj kćerki (unukovoj majci)? Banka se ubilježila na nekretnini i ako unuk ne bude plaćao kredit da li će onda banka uzeti kuću, iako bi je naslijedili drugi nasljednici???? Da li se on može izvući od otplate kredita ako kuću naslijedi netko drugi????
  5. Poštovani, molim Vas da mi odgovorite na slijedeće: kredit je podignut prije sklapanja braka, zanima me slijedeće: ako osoba koja je dignula kredit prije braka ostane bez posla, da li ona druga mora plaćati njen kredit kada sklopi brak s njom?
  6. Molim neku dobru dušu koja ima skriptu za DSI za VSS da pošalje na mail:kopic.luca@gmail.com, hvala kolegici koja mi je poslala za SSS, ali molim nekoga tko ima za visoku da pošalje, hvala vam najljepša.
  7. Molim nekoga ako ima skripte za DSI da pošalje na mail:kopic.luca@gmail.com. Hvala.
  8. Ljubazno molim onu/ga koja/i ima skriptu za DSI od 2012.g. da mi pošalje na mail kopic.luca@gmail.com. HVALA.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija