Jump to content

Torn2012

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Sad sam na bolovanju zbog komplikacija. Termin mi je početkom drugog mjeseca u 2017. Onda počinjem koristiti rodiljni dopust tako da ne vjerujem da ću dobiti regres i nagodinu. lp
  2. U školama je malo teže otići na godišnji kad mi hoćemo. Kako to onda izvesti? Trebala sam jučer početi raditi ali sam i dalje na bolovanju.
  3. Zaposlena sam u srednjoj školi već pet godina. U lipnju ove godine, točnije 20.lipnja otišla sam na bolovanje zbog komplikacija u trudnoći, a na godišnji sam trebala ići 18.srpnja. S obzirom da sam i tad bila na bolovanju, nisam otišla na godišnji i to je navodno razlog zbog kojeg nisam dobila regres. Ima li tu kakve pravne osnove da me se zakine za regres jer mi je u tajništvu rečeno da nemam na njega pravo jer sam na bolovanju. ne može čovjek znati kad će na bolovanje....Naime, u školi me uopće nisu informirali o tome. da sam znala da će biti tako vratila bih se s bolovanja i otišla na godišnjii.... Hvala.
  4. 01.06. istekao mi je ugovor koji sam bio podpisao na dvije godine. Međutim, u razgovoru s dva djelatnika na njihovom info broju rečeno mi je da kad dobijem račun za 5.mjesec (oko 10.06.) tek onda mogu otići odjaviti broj. Dođoh danas u njihov centar, platih taj račun i zatražih da me odjave pošto mi je istekao ugovor. Djelatnica mi kaže da sam ga mogao odjavit i prije, al da će mi doći još jedan račun za 6.mjesec iako mi je ugovor istekao. Tko je tu lud. Ja sam podnio prigovor i sad čekam. Da li netko ima slično iskustvo i što mi je napraviti? Ne želim platiti nešto što nisam koristio ni potrošio. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija