Jump to content

brunowien

Korisnik
  • Broj objava

    162
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je brunowien objavio

  1. brunowien

    Tužba

    Tužba za promjenu nad skrbnistvom, mora li zadržavati uzdržavanje ili će biti odbačena od suda . I da li je moguće u tužbi navesti uzdržavanje od 100 kn . Ili postoji određeni minimalni iznos koji se mora navesti .
  2. U kome vremenu se mora podnjeti tužba za lažno optuživanje. Nedavno me bivša optužila da sam dolazio po noći autom ispred njene kuće i trubio i oštetio neke borove ,ja sam završio ubrzo na policiji ali kako ja nemam ništa sa tim brzo sam pušten. I gle čuda to se dešava par dana posle nego što sam ja podnio zahtjev za skrbništvom.I taman kad pomislio da ne može gore od toga neki dan na savjetovalištu vlastito dijte od 15 g kaže da sam upravo ja to bio i da me ono vidjelo u 02 posle pola noći ,ali eto njena majka se sjetila policiju nazvati u 08 ujutro usput je morala provjeriti prije da li sam ja uopšte u Hr. Kako se priča od mog dijeta ne poklapa sa izvješćem iz policije vidim da majka želi sve svaliti na dijete, ne bi li se kako izvukla . Pošto ja u ovoj priči sam 100% nedužan i pošto svoju nedužnost mora dokazivati dijetu odlučio sam podnjeti tužbu za lažno optuživanje zanima me u kome vremenu to mogu napraviti od slučaja i da li mogu dibiti spisi iz policije osobno pošto mi se čini da su info negdje curile.
  3. Pozdrav svima Nakon što sam se obratio odvjetničkoj komori,prije par dan odvjetnik je poslao kopiju tužbe i 13 prazni papira preporučeno. Ali nigdje nema originalni vojni papira koje ja tražim, očito da se čovijek zajebaje sa mnom i ne želi vratiti papire .Da li ga ponovo prijaviti ili odustati od svega.
  4. mislim da tu nema nikave samse da se to rijesui ,jer se odvjetnici ponasju kao kauboji ,nazalost i njega sam nasao preko ove stranice .
  5. Prije par godina slucaj je zavrsio na upravnom sudu u vezi statuta branitelja ,tom prilikom odvjetnik mi je uzeo sve vojne potvrde i rijesenja u orginalu ,kako je vrijeme prolazilo odvjetnik se nije javljao niti me kontaktirao . Nazavo sam Upravni sud a odgovor je bio da je slucaj rijesen negativno jos prije 2 god. Pokusao sam posle toga kontaktirati odvjetnika na vise nacina ,ali sve bezuspjesno na email jednom je odgovorio da se ne radi o njemu , prije par tjedana na mi je rekao tel. da se to nalazi na drugom dijelu grada u podrumi nesortirano i da njemu treba 2 dana da to izvadi posto su ti dokumenti nesortirani i zatrapani . i da se to placa ali on nezna koja tarifa pa mora da vidi . Ponovno sam mu poslo email ali on ne reagira niti odgovara -kako su to jedini dokumnti u orginalu od vojske i morh koje sam posjedovao samo ja posto se nisam nigdje vodio i evidenciji jako su mi vazni . Kako dalje postupiti i kome prijaviti odvjetnika ? molim moderatara ako tema nije za ovaj forum da ga prebaci u drugi lp
  6. Pa kad si u austriji platit ceš na rate a drugi put taxi puno jeftinije od kazne. Lp
  7. Pa vraticeti ali ceš dobiti masnu kazna,koliko si napuhao ako prođe bez liječenja budu sretan,.
  8. Neka vas odvjetnik to odradi preko Czss neka on piše njima a vi se maknuti sa Czss nek on to radi pa onda ako ne ide na sud.
  9. Da mislim da je to najbolje tu se nije moja izjava frizirala nego majkina ,pa kako kaže felix to više nije izjava majke nego krivitvorina Czss ,mislim da neću ništa postići sam morat ću angažirati nekog odvjetnika jer je već šteta počinjena i majka i Czss igraju na kartu da djeteta uz to je psiholog ujedno i ravnatelj tako da se i odeš zaliti nemam kome .
  10. Uskoro će imati 12 god http://www.ravnopravno-roditeljstvo.com
  11. <p>Jer u svakom dogovoru sa njom ja sam izigran ,noj ide kćerka + alimentacija a meni borba za vrijeme sa kćerkom i uzdržavanje jer od te majke neće dobiti ništa jer ona nema niti za osnovne potrebe . .Što se tiče Czss to je njen centar i možda sam trebao odustati od svih daljnjih obrada radi pristranosti a psiholog rekao je da bi mogli zavrsiti na poliklinici .pozdrav</p>

  12.  

    <p>Radi se Czss dugo selo a mislim da je psiholog koji to vodi isto ravnatelj kćerka ima 12 god. ,ali izložena teškom pritisku kako od majke tako i od njenog partnera u većem djelu ja se skrbim o njoj stvari obuća odjeća školski pribor + alimentacije dosad je bila 1000 km znam po zakonu da bi trebala biti već ali moja bivša i njen partner nikad ništa ne kupuju kćeri jer i nemaju od čega ne rade i vjerojatno neće više. raditi.</p>

    <p>Kćerka ima super kontakt sa mnom ali zadnji 6 mjeseci je toliki izložena pritiskom od strane majke i partnera čak da me nije smjela jedno vrijeme pozdraviti na ulici.Iskreno mislio sam se dogovoriti o podjeljenom skrbništvu uz to bi mogao odvojiti još 500 kn ali bivša neće pristati.</p>

     

  13.  

    <p>imam kćerku 12 god živi kod majke .ja vidam kćerku ali uz probleme koji su zadnje vrijeme toliko otišli daleko da smo na nekoj obradi u css. Mislio sam da će te institucije biti koliko toliko korektne meni se čini da se to provodi radi forme </p>

    <p>Tako ja prijavim majku policiji za nepoštivanje presude i da me vrijeđa u prisustvu dijeta, dobijem poziv od css u vezi moje prijave a onda se to okrene pa se provode neki zahtjevi koje je majka zutrazlia vjerovatno povišenje alimentacije ,pa tako dajemo izjavu u Czss kod psihologa a onda majka izjavi da je polupala laptop moj ,a psiholog napise da je polupala i da joj je zao pa tako psiholog ubacuje svoje riječi majkina izjavu U jednom momentu majka počne vrištati i vređati riječima idiote psiholog je opomena ali se to ne unese u izjavu ,sledeći tjedan imam ponovno termin zanima me da li ići dalje na obradu ili se odma u startu tražiti njihovo izuzeće jer ću tu biti psihološka vjestacenja ,uz to bi trebali dogovoriti ponovno zajednički plan .</p>

     

  14. Pozdrav svima Molio bi zeljca i ekipu ako može par iskustava ili savjeta u vezi obrade i tretmana Czss jer sam već bio i izgleda mi da se kompletna izjava okrece oko mene i da se sve frizira da se majku pokaze u dobrom svjetlu a mene u lošem.Kako se postaviti ako službeno unosi u izjavu ono što on želi da bi izjavu uljepšao . Rastao sam se prije 10 god sad su ispali problemi sa viđanjem pa smo dobili savjetovanje ili neke obrade ali mi se čini da je css potpuno pristran.
  15. Tražim odvjetnika za preksajno ,ili odvjetnika koji je radio sa Austrijskom pravnom zaštitom Allianz ( Rechtsschutz Allianz ).
  16. Tražim odvjetnika Zagreb Samoobrana Materijalna šteta nastala fizičkim udarim Otuđivanje laptop prius1849@net.hr
  17. zanima me kak stvari se kod tebe odvijaju posto sam nedavno imao slicnu situaciju Isto tako me posjetio inkastor i prijetio saudom, samo sto sam ja vani pa je situacija malo zamrsenija jer taj tip izmislja svoje zakone
  18. odvjetnik ili pripravnik za braniteljska prava iz zagreba kiji -a napisao zalbu na upravni sud. prius1849@net.hr
  19. da mozes boraviti 2x po tri mjeseca godisnje kao turista moras se po ulasku u austriju prijaviti u magistrat (policija za strance ) taj ko ce ti iznajmiti stan ili osoba kod koje ces stanovati morati potpisati prijavnicu i mozda dati svoj ugovor od stana na uvid i na granici kod slovenaca na ulazu u eu da ti obavezno udare stembilj u putovnicu da se vidi kad si usao to je legalni boravak i sto prije se prijaviti, samo neznam bas nije jednostvno iznajmiti stan u becu ali mozda neko drugo mjesto ide lakse valjda si se vec raspitao oko toga .pozdrav
  20. pa moze se jos bolje raspitati u austriju oko toga sad neznam kolika je invalidnost ali mislim da se moze voditi i raditi na par sati tjedno,zavisi od posla koji radi sigurno ako mu je to malo za zivot u austriji da bi mogao raditi na par sati.
  21. molim pomoc sve o izdavanju nove putovnice na vukovarsko srijemskoj zupaniji posto mojoj kcerci istice uskoro putovnica i potrebna joj je nova zanima me koja je procedura, iz razloga jer majka odbija predati za novu putovnicu pod izgovorom da njoj to ne treba i da nema novaca kako dalje? posto ja zivim 500 km od kcerke a u 8 mjesecu bi trebala putovati na praznike kod mene vremena je malo pa sve sumnjam da ce moja kcerka ove godine biti kod mene na praznicima iz razloga jer njena stara putovnica istice u 8 mjesecu tako da ne postoji zakon koji bi majku naterao da dijetu obizbjedi ili preda za putovnicu. zanima me kakva je procedura kod rastavljni roditelja jer ja nemam niti edan dokumenat za dijte i kako do putovnice jer css je tu pristran pa ima razlicita misljnja tako a bi ja trebao predati za putovnicu ili da bi se trbali dogovoriti ali sa mjakom nema nikakvog dogovora oko toga pa me zanima sta konkretno uraditi ako neko zna molim odgovor hitan,posto na stranicama mup stoji samo da zakonski zastupnik predaje i preuzima putovnicu.
  22. odgovor je odlican samo je praksa obrnuta jer sam vec to dozivio kad sam pitao za novu adresu dijeta gospodja na salteru mi je rekla da ona to nesmije meni dati ali je napravila iznimku pa mi je rekla na kojoj opcini mi cerka zivi.Vjerujem da 70% djelatnika MUP-a nezna svoj posao niti je kad procitalo protokol jer to vec znam i dozivio sam iz praksa ali redovno primaju place i to dobre.
  23. neznam sta ima ali sto bi se desilo da je otac na burzi u tom slucaju od cega ce platit ako prima samo za svoj zivot sta bi i onda policija potezala pitanja placanja ili je otac duzan naknadno te novce nadoplatit. Ili slucaj kad imate presudu o vidjanju dijece pa se obratite policiji a oni kazu da to nije njihov posao a neznam cije onda i ko se tu stiti dijete ili majka. Mislii da odvjetnik moze dobiti u policiji podatke o ocu i podnijeti (tuzbu,ovrhu i sl, )ali majka se prije mogla obratiti css pa valjda ima neki rok koliko aleimentacija moze kasnit i kad treba css uskocit ako otac nije u mogucnosti ili policija provodi reket na ocu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija