Jump to content

bo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bo objavio

  1. pa da sam pravnik nebi trebao pomoč ja sa pravom nemam veze zato i pitam jeli ovo ok. a što se "baljezganja" tiće,ako ste vi pravnik onda se i ponašajte kao intelektualac.
  2. Smatram i ja da je previsoka.Inače moja su primanja 3700 kuna a današnja supruga nije zaposlena. Sudkinja navodi u obrazloženju da bi se i ona mogla zaposliti kako bi ja mogao plačati alimentaciju u iznosu 25%. Ali dali je zakonito da ona mene ovom odlukom tjera da se dodatno bavim nekim poslom ako mi je komisija za preostalu radnu sposobnost još 1996g. napisala da nisam više sposoban za rad i da idem u mirovinu?Što da učinim osim da se žalim na odluku u cijelosti na županijskom sudu?
  3. Poštovani... Obračam Vam se jer mislim da mi je sudkinja u Splitu donjela nezakonitu presudu. Naime,vodio sam spor sa bivšom suprugom oko visine alimentacije.Prijašnja je iznosila 30% od moje mirovine(ja sam HRVI u mirovini-osnova PTSP)a sada je odlukom te sudkinje smanjena za samo 5% mada su okolnosti bitno drugačije od onih koje su bile za vrijeme rastave.Danas sam oženje,imam drugo dijete i živim kao podstanar jer sam bivšoj ostavio stan koji sam po statusu HRVI dobio i otkupio.To što je smanjila alimentaciju samo za 5 % smatram sramotno.Nadalje,u obrazloženju odluke ista sudkinja navodi kako ja mogu i dalje raditi jer sam samo 40% invalid!!! Molio bih vas da mi objasnite koji joj je k.... i smije li ona tako odlučiti ,jer napominjem da sam u mirovini odlukom MORHa i HZZMOa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija