Jump to content

amani

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je amani objavio

  1. Nema na čemu! Tu smo da si pomažemo!
  2. Probaj pogledati stranice suda u Varaždinu na www. osvz.hr, imaš tamo neke ogledne primjere za pokretanje postupka pa ti možda pomogne. Pozdrav!
  3. Čestitke i sretno! Znači, ima nade!
  4. Podatke o žalbama može dati sud, ako već ne daje ministarstvo.
  5. jelenaT, slažem se s ovim što si rekla. Inače, gospođa u ministarstvu dostupna je za informacije u vezi natječaja srijedom i četvrtkom od 9-13 sati.
  6. Ima li netko kakvih novosti vezano za natječaj od 3. 9. 2007.?
  7. Prekršajni sud u Rijeci - Maja Pavlović i Jelena Tojaga. Čestitke kolegicama!
  8. Mislim da sa pomorskim više nije tako, jer se zbog velikog interesa sve malo uspori. Općenito, čim se pročuje da je sa tim i tim predmetom najbrže diplomirati, automatski se sve popuni. Prije par mjeseci bilo je jako populano i bezbolno uzimati obranu iz Pov. hrv. prava i države, Radno je prebukirano, pa temu moraš osmisliti sam, kakvo je trenutno stanje najbolje se raspitati među kolegama koji su u istoj situaciji. Sretno!
  9. Hvala, ali ne nadam se previše. Ali nije bitno, kolege, glavu gore, naći ćemo i mi posao! Dobri su ti razgovori, npr. uvijek vidiš bivše kolege i kolegice s faxa koji su u istoj gabuli kao i ti, pa bude lakše kad se čovjek potuži!
  10. Sorry, jučer nisam stigla napisati. Ovako, većinom slične stvari kao što je već zabilježeno na onom topicu Bez veze do posla na sudu. Uglavnom, svaki kandidat je bio cca 4 minute unutra, pitali su me osnovne podatke koji su navedeni u životopisu, s kim živim, čime se bavim, kako namjeravam dolaziti na posao, u smislu, namjeravam li se preseliti ili putovati, ocjene iz kp, gp, kpp i gpp, prosjek ocjena i duljina studiranja, tema diplomskog, na koje sam se još natječaje javila, što me zanima, kakvi su mi afiniteti, i to je otprilike to. Rezultati stižu poštom od ministarstva. Evo, nadam se da sam pomogla. Sretno!
  11. Hvala! Btw. bila sam danas na jednom razgovoru, sve ok!
  12. Da li mi netko može reći kako uopće izgledaju ti razgovori za sudačke vježbenike? Inače, ipak mislim da zovu sve uredno prijavljene kandidate jer je takva procedura, a obzirom na to koliko je vremena proteklo od objave, trebali bi zakazati razgovore otprilike u tjednu koji slijedi.
  13. Sama pitam, sama odgovaram! Ali ako nekog zanima riječ je o članku 15. st 8 Zakona o porezu na dodanu vrijednost.
  14. Zanima me na osnovu kojih su propisa oslobođeni obveze izdavanja računa npr. Duhan, Tisak i slično?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija