Jump to content

virka

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa bok kolega! Eto unatoč položenom pravosudnom još povremeno zalutam na stranice legalisa. Kad ono čitam tko je to imao istu komisiju kao i ja, pa skužim da je to ekipa od 18. Lijepo je bezbrižno čitati novosti o pravosudnom, sad kad je to iza mene. Još kad nađeš poznate... Jesi proslavio, odmorio se? Ja sam ugodno ljenčarila prošlih dana, a danas se vratila u stvarnost i hrpu posla. Mislim ono, sad kad imam pravosudni, zatrpali me s poslom. Ali nema veze, ljeto je pred nama, i to bez knjiga!!! Pozdrav iz Virovitice!
  2. Evo ljudi i ja položila 18. Komisija: Jesenković, Damjanović, Vlahinja, Palarić i Garačić. Svi su bili ok. Standardna pitanja. Samo je malo Jesenković bio nervozan, Promijenio nam se ispitivač iz uprave, trebao je biti Marković, a došao je Vlahinja. Međutim, rekli su nam to drugi dan na pismenom. Još nisam to doživjela potpuno jer još uvijek se uhvatim da mislim kako moram učiti. Hvala Bogu na ljetu bez učenja! Sretno kolege!
  3. Pa evo u ponedjeljak je bilo jako vruće, ali prošlo nas troje kandidata od četiri. Bilo je stvarno ok. Standardna pitanja, tri sata. Jedan je pao jer stvarno nije učio pa je odmah pao gpp i obiteljsko, a ne smije se pasti oba predmeta kod istog ispitivača, tako da dalje nije ni odgovarao. Eto i to prošlo, a ljeto je preda mnom... Bez knjiga!!! Pozdrav i sretno ostalima!
  4. virka

    lipanj

    Eto i ja dobih poziv u četvrtak za 14., 15. i usmeni 18. lipnja. Bojala sam se da me ne bi prebacili za rujan. Tražila sam početkom roka, pa sam zadovoljna datumom. Dobila sam malo slobodno na sudu pa bi mi bilo bed da sam puno kasnije.Samo mi je čudno što su mi pismeni četvrtak i petak, a usmeni u ponedjeljak, a ne subotu. Još 2 tjedna, odbrojavam... Još da objave komisiju koji dan prije... Ako je tko isti datum, javite se!!!
  5. Iz Virovitice. Znate li koja se presuda piše prvi dan? Tako da znam što da ponesem. Pozdrav! I I isčekujem željno sastav komisije...
  6. Ah, pa ne bih baš htijela biti među prvima. Koji dan više uvijek dobro dođe. Sutra ujutro odmah u poštanski sandučić, pa avim kad je moj dan D. Pozdrav. Odbrojavanje već počelo...
  7. I da, ako slučajno što saznaš glede, ono, sastava komisije, bilo bi mi jako drago, i bila bih jako zahvalna da javiš!
  8. Kako to da si već dobila rješenje?! Piše da šalju nekih tjedana dana prije roka. Ja sam u prijavi tražila rok 25. travnja ili kasnije, ali nisam još dobila rješenje doma. Što bi moglo značiti da ću biti prije nego što sam se nadala, ako si ti tražila kraj roka, a dobila već za 21. 04. Kad točno šalju rješenja, prije početka roka uopće ili prije onog dana kad si raspoređen? Izgleda da mi slijedi iščekivanje poštara...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija