Jump to content

Mato Zagreb

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Meni uglavnom treba neki dobar odvjetnik sa iskustvom za klevetu i sramoćenje pa stoga molim preporuku ili da mi se netko javi!
  2. jesam siguran tko je to stavio pod komentar ali to na sudu nije dovoljno treba imati konkretne dokaze a ja nisam siguran da će policija odraditi taj posao kako valja te ću samo izgubiti šansu da ju tužim sa dokazima. Naime mogu ili bar mislim da mogu tužiti poslužitelja za to jer je onaj tko ima tu stranicu dužan i komentare kontrolirati pa tako je i njihova krivica radi toga. Zato tražim Hitno odvjetnika tko se time već bavio i zna točno što je za odraditi. Hvala unaprijed Ažurirano Može se ulogirati ali ipak postoji mogućnost da se dokaže sa kojeg je uređaja to poslano iako je sa mobitela točno se zna tko je to poslao!
  3. Molim hitno pomoć, Na jednoj našoj stranici kao komentar je ostavila osoba pune moje podatke i to sa cijelom adresom. Iako je to bila kleveta i od strane te stranice ali oni nisu otkrili moje podatke. Kako mogu na ovo reagirati? Dakle ja znam koja je to osoba ostavila moje podatke no tamo je registrirana po nickom. Kako mogu traćiti njene podatke ili još bolje ako ima neki odvjetnik da bi taj predmet preuzeo neka mi se javi. Lijepi pozdrav Mato
  4. Može li mi itko reći kolika je vremenska zastara na pokretanje suda za podjelu bračne stečevine, nakon sudskog razvoda braka? Naime mi smo se rastali prije 13 godina i supruga nije tražila sudski podjelu imovine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija