Jump to content

orujg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je orujg objavio

  1. Poštovani, Radi se o baliranom smeću Grada Varaždina. Kada puše istočni vjetar, imisija smarada iz smetišta točno dolazi u moje dvorište i nesnosni smrad ulazi u moj stambeni objekat. Moje pitanje je: da li mi možete odgovoriti koji su to mjerni instrumenti kojima je moguće u mjernim jedinicima izmjeriti dozvoljenu i prekomjernu količinu smrada, te da li postoje službene norme dozvoljenog i prekomjernog smrada? Stoga Vas molim da me uputite na ovlaštenog vještaka koji može izmjeriti imisiju dozvoljenog i prekomjernog smrada. Također, da li me možete uputiti na prekršajni Zakon koji točno opisuje granicu prelaza imisije smrada, koliko se može tražiti odšteta zbog istog i kolika je kazna prema zagađivaću? Lijep pozdrav.
  2. Poštovani Minime i Skylark, imali smo susjeda koji je volio glasno svirati cajke preko prozora, sve do dana kada nije dobio konkurenciju, drugog susjeda odmah do njega. Da bi stvar bila bolja, mi kao treći susjedi, nalazimo se preko puta tih dvaju susjeda. Trpili smo neko vrijeme taj teror koji je trajao do popodnevnih sati, a onda smo otvorili naš prozor i pustili našu glazbu, preko našeg razglasa. Rezultat nepunih 20 minuta kasnije - muk, tišina, pjev ptičica.
  3. Poštovana gospođo, ugledajte se na gospodina iz Kikinde ( ). Anonimno prijavite da je Vaš susjed bacio tijelo čovjeka u septičku grabu, pa da vidite kako će komunalije proraditi. Šala na stranu, žalosno da Vam godinu dana nitko nije odgovorio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija