Jump to content

Trol

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Trol objavio

  1. Ja ne viđam svoju djecu jer mi njihova majka neda i zbog toga nije odgovarala pred nikim, a čak i CZSS joj u svemu tome pomaže. Imam i dopis od pravobraniteljice za radnopravnost spolova obrazloženje da nisu ništa napravili. Tražio sam ih za pomoć, a oni mi samo odmogli. Još nisam našao nikoga koji bi stao na moju stranu. "Ona je brižna majka", ona to može i nitko ništa ne radi u pogledu toga, a sve se zna. Bio sam na svim mogućim vještačenjima i sve je super sa moje strane, ali opet ništa. Ne želim vas sve obeshrabriti, ali živite u krivoj državi i svi očevi koji poput mene imaju sličnih problema neće nikada to rješit. Evo poput mene bore se protiv vjetrova. Ima još toga i tp traje već godinama i ti ću za sad prestati jer sve je uzalud do sad.
  2. Zašto u centru nebi pomislili da ja govorim istinu i da je žena ta koja ne gleda na dobrobit djece? Zašto odmah zanemaruju moj vapaj za pomoć jer ja svoju djecu ne viđam? CZSS probudite se! To vam je posao!
  3. A propust je puno u centru. Ja zatražim pomoć,a oni moju bivšu pozovu na razgovor da ja to ni neznam i savjetuju je da ona mene tuži. Ona ne poštuje moja viđanja sa djecom ih uči ih nečemu što nebi trebala protiv mene. Centar uopće nije ni provjerio niti razgovarao sa mojom djeco.Pa nije žena uvijek ona dobra!!!!! - - - Updated - - - A propust je puno u centru. Ja zatražim pomoć,a oni moju bivšu pozovu na razgovor da ja to ni neznam i savjetuju je da ona mene tuži. Ona ne poštuje moja viđanja sa djecom ih uči ih nečemu što nebi trebala protiv mene. Centar uopće nije ni provjerio niti razgovarao sa mojom djeco.Pa nije žena uvijek ona dobra!!!!!
  4. Molim jioš uvijek za pomoć. Prijavio sam cijeli slučaj centru, ali oni još uvijek ne reagiraju i ta priča se nastavlja. Može li mi netko poslati neki primjer tužbe i gdje moram se obratit za predaju iste. Nisam već ni poduže čuo svoju djecu, a ona uvijek ima neki izgovor da mi ih neda niti na telefon. Djeca žive u Rijeci.
  5. Hvala na brzom odgovoru.
  6. Otac sam dvoje djece od 7 i 4 godine i sudskom odlukom imam pravo na njihovo viđanje koje mi bivša suprruga uskraćuje. Preselila je na novu adresu, ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke. Zadnji put kad sam pričao s djecom rekli su mi da me ne vole jer nedajem više ''lovu'', a očito je da su djeca pod utjecajem laži njihove majke. Do sad sam plaćao 4000 kn mjesečno svojom voljom jer sam bio zaposlen u inozemstvu. Predao sam tužbu za smanjenje alimentacije za koju sad čekam poziv. Dali mi tko može pomoći kako da stupim u kontak s mojom djecom pošto se s njom ne može?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija