Jump to content

andro28

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Uz pomoć acvokata da pomudi proviziju
  2. Ako imate svjedoke da ste živjeli na toj adresi ili osobnu iskaznicu koja glasi na toj adresi ,ništa lakše doći do svoga dijela i prava .....samo treba biti uporan i imati čvrste dokaze poslje se naplati sa velikom kamatom.
  3. Pozdrav Nije mi jasno kako je kuća ostala njemu (jeli njegova ili je zajednička ) ako je zajednička onda imate pravo na 1/2 iako niste u braku to je zajednička imovina.Molio bih više objašnjenja,inače nevidi se iz priloženog .
  4. POZDRAV SVIMA PItao bih neko pravno mišljenje.....radio san u HV kao dvo čin poručnik,dragovoljac 1991,nosioc spomenica,bez pestanka u HV od 18.09.1991. do01.07.2003.kada su me umirovili po sili zakona u 6a.moje pitanje ? Prilikom dolasku u HV mislim kao DVO 01.11.1993.sklopio sam ugovor sa HV na četri godine,ostao sam raditi sve do 01.07.2003. Podnio sam zahtijev za dodjelu stana ,od toga ništa ...izašla lista prvenstva...na listi sam bio 28po redu...odgovr od MORH da invalidi imaju prednost.OK. Nakon umirovljena ništa :dali ima ikakva pravna pomoć u relizaciji istognakon ovih protekli godina Valjda su se već riješili svi invalidi??? I KOME SE OBRATITI ZA TUŽBU HVALA sima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija