Jump to content

force32

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. force32

    Kleveta

    Poštovani. Molim Vas za savjet u vezi klevete. Naime oklevetan sam da sam ja osobu prijavio državnom inspektoratu poreznoj upravi idr. Nakon toga te osobe meni prijete,klevetaju,mene i moju porodicu. Kao prvo ja to nisam učinio,navodno oni tvrde da sam se i potpisao. Kao drugo znam osobu koja je to učinila njima iako sam ih uputio na tu osobu oni uporno pokazuju na mene i dalje kleveču,prijete tužbom. Treče imam neoboriv dokaz tko je to učinio i svjedoke da su mi prijetili. Koji je sada prvi korak koji moram učiniti jer jednostavno ne mogu ih uvjeriti na lijepi način a pokušao sam par puta. Hvala
  2. Poštovani. Naime bio sam svjedokom jednog težeg kaznenog djela. Policiji sam rekao ako trebam svjedočiti da neću davati iskaz,a kako me inspektor obmanuo drž.tužiteljstvo me htjelo ispitati ali nisam htio dati iskaz. Sada mi nude da budem zaštičeni svjedok. U protivnom dobiti ću kaznu. Kakav je postupak,detalji idr. Hvala.
  3. Poštovani Ako su tri osobe nasljedile ostavinu,svaka ima 1/3 vlasništva. Pitanje. 2 osobe žele prodati svoj dio ali 3 osoba ne želi,nego želi otkupiti njihove dijelove da postane vlasnik. Normalno spustivši cijenu i ucjenjivanjem,jer te 2 osobe mogu tražiti od suda da se proda nekretnina i da se 1/3 cijene isplati svima isto,bez 3(treće)osobe(ucjenjivača)? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija