Jump to content

tonkicavk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. "odgovaraju da je to bilo davno pa nemaju napomenuo ali su svi sigurni da je nekome plaćeno." Ispricavam se zbog greske: nemaju nista napismeno.
  2. Nije mi bivši vlasnik zemljišta mogao ništa reći za plaćanje jer nisu njemu platili nego, navodno, vlasniku još prije njega. U HEP-u mi nisu mogli ništa dokazati u vezi plaćanja, papira nemaju nego odgovaraju da je to bilo davno pa nemaju napomenuo ali su svi sigurni da je nekome plaćeno. Pravo služnosti nije nigdje upisano.
  3. tonkicavk

    Dalekovod

    Molim pomoć vezano za stup dalekovoda na mom posjedu. Naime, na posjedu mi se nalazi metalni stup od nekakvog "spojnog" voda koji je u ratu oštećen te je provučn drugim putem ispod zemlje. Pri kupnji zemljišta bila sam u HEP-u i tamo su mi rekli da se stup treba maknuti ali trenutno nemaju novaca za to. U ograničenjima za gradnju su mi uveli da moram kuću odmaknuti min 5m s obrazloženjem da to oni moraju upisati dok ne maknu stup. E sad dolazi problem, naime kod mojih nedavnih posjeta HEP-u krenula je druga priča. Oni sada kažu da se to neće sklanjati jer da su oni platili tu trasu i neće je se samo tako odreći i da će ponovno osposobiti stup. Zanima me kako da se riješim tog stupa ili barem da dobijem nekakvu odštetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija