Jump to content

malaan

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ma nazalost kuca je jako stara i nema dozvolu (pocetak gradenja kuce je iz 1950). i ja se bojim ako budem otisla legalizirati ovo da ce mi traziti dozvolu i za kucu a sad izvoditi i placati geodete nesmijem ni misliti o tome
  2. nismo jos nista ni pokusavali..jer nismo bas upoznati sa tim zakonom, dok nam nije susjed skrenuo paznju na to da je dozvoljeno samo 15m2 na tako natkrivene gradevine bez dozvole.Stara ploca nije rusena, samo je preko nje nabacana nova...I stara je bila prije avionskog snimanja ali ispucana i i jedva vidljiva, pa se nadam da je to dobro snimljeno.
  3. dakle, moj muz je izgradio u dvoristu garazu, natkrivenu ali ne i zatvorenu od 24m2 sto mislim da prelazi dozvoljeno. Moje pitanje je da li je to moguce legalizirati bez placanja kazne i koliko to kosta otprilike. Garaza je napravljena ove godine znaci poslije avionskog snimanja, ali jos davno prije stari vlasnici su imali salivenu plocu koja je bila stara i moj muz je po toj mjeri salio novu...hvala
  4. hvala na odgovoru.. ugovor sam ponjela ali nisu htjeli ni pogledati s rijecima da je to izmedu mene i prodavatelja, te ako se on obvezao platiti svoje dugove a nije to napravio da ga tuzim ili da ja platim. imam neko rjesenje koje su poslali mislim pocetkom ove godine na kome pise da sam ja platisa od 26.09.2008. i od tada ja imam sve uplatnice.a u kucu sam stupila 25.04.2008.
  5. neki dan sam dobila opomenu od 600 kn duga za komunalne i naknade za vodu iz 2006,2007 i 2008. mislim da se tu radi o zastari, ali problem je drugi sto to nije moj dug nego od bivse vlasnice, jer kuca je kupljena 2008 i eventualno moj dug je samo zadnji racun. bila sam u opcini neki dan i nece da me saslusaju, uporno mi ponavljajuci da se duzi objekt a ne vlasnik....molim da mi neko odgovori sto mi je ciniti ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija