Jump to content

Dino000

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dino000

    Freelancing

    Hvala na odgovoru. Dakle ako želim zaraditi 10kn, naručitelj će morati platiti 17kn (prema kalkulatoru na http://www.teb.hr/kalkulatori/kalkulator-za-ugovor-o-djelu.aspx). Wow, ne gine mi puno niža cijena od očekivane...
  2. Dino000

    Freelancing

    Pozdrav. Trebao bih sklopiti posao s jednom tvrtkom i razviti za njih Android aplikaciju. Trenutno sam zaposlen, ali Android aplikacija nije u sklopu moje firme. Koju vrstu ugovora mogu sklopiti s tvrtkom kojoj ću razvijati aplikaciju i koje su pravne obaveze (plaćanje poreza i sl.).
  3. Prema tome što ste napisali, zadovoljavam sve uvjete, ali iskreno se nadam da se odluka ne donosi na taj način - 'Djetetu je mjesto uz majku'. Ne znam što bih sada rekao, postoji li neka kvaka, neka fora, nešto?
  4. Zanima me što sud gleda kada odlučuje o dodjeljivanju djeteta jednom od roditelja
  5. Pozdrav! Što se uzima u obzir prilikom odluke za skrbništvo? Molim podijelite svoja iskustva samnom, kako i što ste učinili u vezi toga. Hvala
  6. Hmm zanimljivo. Ukoliko bih stavio link do neke stranice koja sadrži taj crack, to bi značilo da pomažem u raspačavanju istoga? Da li bi samo tekst sa objašnjenjem da je potreban taj i taj patch/crack/hack bio kazneno djelo?
  7. Pozdrav! Zanima me da li je ilegalno objavljivati službene i neslužbene zakrpe (patcheve) neke video igre, te ostale informacije, datoteke i slično koje ne dolaze direktno od tvrtke koja je razvila video igru. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija