Jump to content

tinna01

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dragi razočarani mario-sb. ti si očito jedan od onih nemarnih očeva koji nemaju osjećaja za svoju djecu, i sve loptice želiš prebaciti na neke državne institiucije, koje usput rečeno u 90 % slučajeva ne rade svoj posao. Ako nemaš nešto pametno za reći, i savjetom pomoći ovim dovoljno ispaćenim majkama onda šuti i pusti stručnjake da nam pomognu. A ti i tebi slični radije se brinite o svojoj djeci, te im dajte ono što im i pripada. Najlakše je bilo napraviti dijete, a kasnije vas baš briga za potrebe djeteta.
  2. Poštovani! MOje je pitanje vezano za rastavu braka. Dakle pred više od godinu dana je prestala bračna zajednica i pokrenula sam zahtjev za razvod braka, još uvijek se sporimo oko skrbništva, a sad me zanima da li sud automtski nakon godinu dana nas razvodi ili ja moram pisati opet zahtjev da me razvedu po čl 43. obz. stavka 2. gdje piše da sud razvodi brak nakon godinu dana od prestana bračne zajednice???? hvala na odgovoru!
  3. Poštovani Imam još jedno pitanje vezano za ovu temu. Pošto se u riješenju spominje zakonska zatezna kamata, možete li mi reći na koji se način ona računa? Unaprijed zahvaljujem na odgovru.
  4. Poštovani! Unaprijed se ispričavam ako neka slična tema već postoji, ali nisam pronašla odgovor na moje pitanje. Dakle, zanima me kako uskoro bivšem suprugu naplatiti zaostatke za privremenu mjeru alimentacije. Naime već je prošlo godinu dana od riješenja suda o plaćanju privremen mjere alimentacije, na koju se on žalio. Nedavno sam od suda dobila riješenje u kojem se odbija njegova žalba, te me sad zanima kako naplatiti zaostatke koji su veći od 20000 kuna? Zahvaljujem na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija