Jump to content

zg2007mk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zg2007mk objavio

  1. ukratko, danas sam podignuo poziv za sud zbog prometnog prekršaja u kojem piše da se pozivam kao okrivljenik u žurnom prekršajnom postupku dana 21.01,2010. Pitanje je kako se mogu odazvati nečemu što je bilo prije 5 dana a da ja to i ne znam.? Ima li tu temelja za žalbu,? I još piše ako ne dođem da ce presuditi bez mene, sud je u Senju a ja iz Zagreba.
  2. prošle godine sam skrivio prometnu nezgodu s jako malom materijalnom štetom. vozač drugog automobila i ja smo se usuglasili da napišemo europsko izvješče ali je u blizini bio prometni policajac koji je pozvao policiju za očevid iako sam ja priznao krivicu. došlo je do suda i proglašem sam krivim (1100 kuna). imam pravo žalbe na presudu. pitanje je da li postoji šansa da se odbaci prijava zbog toga što nismo mi zvali policiju nego prometnik
  3. ako ne misliš ostati bez šare i platiti oko 1000 kuna piši prigovor. napiši da si sigurno prošla kroz zeleno i da je iza tebe prošao još jedan auto, i da tražiš da ti pošalju sliku na kojoj se vidi tvoje vozilo prilikom prolaska kroz crveno svijetlo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija