Jump to content

vinping

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, odgovor na Vaš upit možete potražiti na sljedećem linku: https://www.szp.hr/sve-potrosacke-teme-na-jednom-mjestu/elektronicke-komunikacije/60 pod naslovom PRAVA KORISNIKA U SLUČAJU IZMJENE CIJENE, TARIFNIH PAKETA ILI OPĆIH UVJETA Novu cijenu ne morate prihvatiti, ali ugovor morate raskinuti, bez ikakvih obaveza za Vas, ako ga raskinete u roku od 30 dana od saznanja za novu cijenu.
  2. Poštovani, zanima me mora li sin mojega bratića platiti porez, ako mu ja darujem kuću u Slavoniji. Ako mora koliki je porez i kako se procjenjuje vrijednost nekretnine, budući da se radi o staroj i trošnoj kući?
  3. Moja prijateljica želi otići u prijevremenu mirovinu i iz Zagreba se preseliti u Grude, gdje je i rođena. U saobraćajnoj nesreći joj je prije 14 godina poginuo sin jedinac i ona bi htjela tamo prenijeti i njegove posmrtne ostatke, međutim tome se protivi otac djeteta od kojeg se ona razvela kad im je pokojni sin imao godinu dana(njegovom krivicom). Može li joj netko pomoći savjetom što može učiniti u ovoj situaciji i kako riješiti ovaj problem?
  4. Tetak je živ, a moj tata, tetin brat nije više živ.
  5. Umrla nam je teta koja nije imala djece. Imamo li sestra I ja pravo na nasljedstvo? Postoji oporuka koju su zajedno potpisali teta I tetak(protiv njezine volje) da u slučaju smrti jednoga drugi sve nasljeđuje, a kada umru oboje sve nasljeđuje tetkov sin iz prvog braka. Je li takva oporuka valjana? Vinping
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija