Jump to content

paradigma

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://dashofer.webzarada.com?a_aid=d020d617
  1. zna li tko sto je sa ovime sto se prica na tv da ce svi koji sad diplomiraju dobiti stupanj magistra npr na ekonomiji, sto je onda sa nama koji vec jesmo na magisteriju????
  2. ma sve je to isti shit, i ja sam na poslijedoplomskom na ekon. u Splitu samo je bitno koji su prof. s obzirom da ima onih koji te namjerno ruse jer te dozivljavaju kao konkurenciju pa onda dodjes do zadnjeg ispita i ne mozes magistrirati radi takvog pacijenta a tolko para das za skolarinu, da sam znala nikad se ne bih upisala!!!!!
  3. Da li je mag. marketinga u Splitu jednako priznat recimo i u Njemackoj?
  4. nikad nisam mislila da će to biti takav problem:-)
  5. ona me rušila već 5 puta iz ko zna kojih razloga, zapravo je žena fanatik i želi da knjigu citiram napamet, ja se svaki put spremim al jednostavno ne bubam napamet i dosad nije s drugim prof. bilo problema ali ova je poseban slučaj i sad nemam volje više ić na taj ispit gadi mi se više gledat u to svaki put ispočetka kao mali kreten jer sam uvijek buli među boljim studentima, a i pružila mi se šansa da za mjesec dana idem u inozemstvo radit na neko vrijeme, već sam i mag. rad napisala ali me koči ovaj ispit.Ona naravno nikad ne evidentira kad me sruši tako da ne mogu dokazat voditelju odsjeka ni rektoru, oni za taj problem znaju ali ništa ne poduzimaju jednostavno kažu nemojte se zamjerat? I što onda napravit?
  6. Polaznik sam poslijedipl. studija na ekonomskom fakultetu smjer marketing; imam još jedan ispit do kraja i mag. rad ali prof. me nikako ne pušta na ispitu te razmišljam daga stavim u fazu mirovanja na neko vrijeme jer nemam živaca više a u tajništvu su rekli da mi treba neka potvrda za priložiti kao razlog. S obzirom da idem vani na neko vrijeme u Njem. kakvu potvrdu mogu priložiti?
  7. paradigma

    dipl ekon. vani

    Po zanimanju sam diplomirani ekon. za management zanima me kakva je potražnja recimo u Njemačkoj za tim zanimanjem i dali se prizna naša diplma ili je potrebno nešto polagati
  8. da li je stupio na snagu zakon da se za prvo dijete u njem. dobije 25 000 eur i koji su uvjeti za to, jer imam njem državljanstvo
  9. paradigma

    imam li pravo?

    2 godine sam radila bez prekida i sad sam dobila otkaz kao višak?imam li pravo na naknadu sa zavoda i koliko ona iznosi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija