Jump to content

v@lentin@

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kako podnijeti kaznenu prijavu zbog neplaćanja alimentacije? MOlim ako netko zna sto i kako tocno da mi napise,hvala...
  2. CZSS ne moze nista,po zakonu imate pravo na privremeno uzdrzavanje u visini od 50% minimalnih mjesecnih potreba za uzdrzavanje djeteta i to max na tri god.savjetodavno vam savjetuju da si nadete odvjetnika ili da zatrazite od Hok-a besplatnog zastupnika,pri cemu vam ni on ne moze bas pomoc jer moze samo napraviti prijedlog za ovrhu i molit boga da se doticnom moze sjest na placu jer u suprotnom vam i taj pravomocni prijedlog za ovrhu ne vrijedi ni za wc papir.prosla sam sve to,a s druge strane da se ide na zapljenu imovine u mome slucaju s obzimom da nista ne posjeduje opet sam na nicem.
  3. prvo imam pravomocnu sudsku presudu o visini alimentacije,drugo zastara za podnosenje prijedloga za ovrhu je 5g,trece imala sam vec jedan pravomocan prijedlog za ovrhu iz kojeg sam uspjela naplatiti svega 20 000kn jer je u meduvremenu dao otkaz ,a duzan mi je jos 60 000kn vise manje...gdje radi,dal radi ne znam i ne mogu saznati,izuzev toga za pravomocni ovrsni prijedlog mi je trebalo 2g,toliko o nasim institucijama.trenutno sam na porodiljnom stoga jos nemam namjeru ic radit,ali to je i nevazno poanta je da moje dijete u svakom pogledu ima pravo na uzdrzavanje od strane oca i da ja nemam namjeru dignut ruke od njegovog prava,ako se ja necu borit za to dijete tko ce?!
  4. dokopat se novca??!! govorimo o djetetu koje svaki dan nesto treba,da li hranu,odjecu,obucu,higijenske potrepstine,a to sve kosta...nisam ga sama napravila,a duznost svakog postenog oca je da brine o svom djetetu,a kaok je doticni,s oprostenjem,supak i u 6 godina nije jednom platio uzdrzavanje da primorena sam nalazit nacine da mu naplati kako god znam s obzirom da sudski nisam nista uspjela!!!!
  5. Da li je moguce naplatiti alimentaciju putem agencija za naplatu dugova?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija