Jump to content

dmaric2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dmaric2 objavio

  1. Hvala najljepša na odgovorima. Ja moram otići s obitelji u podstanarstvo jer ne mogu dozvoliti da mi djeca borave u ovakvoj atmosferi. Možete li me savjetovati što trebam napraviti nakon smrti roditelja? Lp.
  2. Poštovani, živim sa nevjenčanom suprugom i dvoje malodobne djece sa mojim roditeljima u njihovoj kući. Roditelji su prije otpriike dvije godine napravili oporuku u kojoj ostavljaju spomenutu kuću meni i bratu. Neketnina glasi na oca. U međuvremenu, brat je prekinuo svaki kontakt samnom i sa roditeljima te ne učestvuje u brizi za roditelje. Za roditelje se brinemo samo ja i moja nevjenčana supruga. Roditelji su stari i trebaju pomoć u svakodnevnom životu. Majka je dementna te s vremena na vrijeme gubi dodir sa stvarnošću a ni otac više nije razuman. Prekid kontakta sa sinom ih je učinio dodatno ogorčenima na cijeli svijet te je život s njima postao nepodnošljiv radi svakodnevnih ispada. Neki dan je u priču ušla bratova supruga i njihove dvije kćeri s planom da me se izbaci iz oporuke i fizički iz kuće na što su po svemu sudeći roditelji pristali. Nitko me još nije obavijestio o ničemu ali roditelji su u tajnosti dogovorili termin kod javnog bilježnika pa pretpostavljam o čemu se radi. Što da radim? Kako da se zaštitim? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  3. Krajem 2010 g. brat i tri suputnika učestvovali su u prometnoj nesreći. Vozilo je bilo bratovo a vozio je prijatelj. Oba su stradala u nesreći dok su se dva suputnika izvukla bez ozljeda. Kasnije je utvrđeno da su bili pod utjecajem opijata. Prva ponuda Croatia Osiguranja je bila da priznaju postojanje obveze u visini 25%. Nakon konzultacija s odvjetnikom tužili smo Croatia Osiguranje te oni sad osporavaju i osnov i visinu tužbenog zahtjeva u cijelosti. Ročište je krajem godine. Da li smo ispravno postupili poslušavši odvjetnika? Bilo kakav savjet bio bi zlata vrijedan. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija