Jump to content

hajvej

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je hajvej objavio

  1. Poz svima.. Htio sam pitat ako neko zna gdje se mogu podici kopije pravomocnih presuda, zatrazio bih brisanje iz kaznene evidencije a nemam originale, nisam cuvao.. davno je bilo, prije 10 godina pa me jos zanima da li se uopce cuvaju tako stari spisi? Puno hvala tko god bude odgovorio trenutno mi je ovo veliki problem.
  2. Evo ovako, sveukupno 1500kn, od toga troskovi odvjetnickog ureda 1100, glavnica 100kn sa kamatam 300kn, znaci jedan racun koji nije placen prije dvije godine.. Ako neko moze da odgovori, ostao sam duzan kad sam odjavljivao internet kod navedene firme, odjavljivao sam kad sam selio iz te adrese na koju sam imao internet i na toj adresi nisam bio prijavljen kao stanar vec je moje mjesto prebivalista ono koje mi pise u osobnoj iskaznici.. Opomene su slali dva puta na adresu koju su oni imali u kompjuteru tj onu iz koje sam odselio, e sad ako ja nisam bio prijavljen na toj adresi zar oni ne bi trebali slati opomenu koja i nije bas racun vec neki vid pravnog lijeka na adresu tj mjesto prebivalista? U svakom slucaju ako moze neka pomoc oko ovoga, bas i nije malo novaca a i mislim da me pljackaju i to legalno..
  3. Pozdrav svima.. Zanima me, imam neplacen racun od 100 kuna iz 2010, dug je prebacen na jedan odvjetnicki ured koji svoje troskove ovrsnog postupka racuna, mogu i detaljnije; trosak opomene pred pokretanje ovrsnog postupka 250kn + pdv sastav prijedloga ( OTbr.11.) 250kn +pdv pribavljanje klauzule ovrsnosti 250kn +pdv ima tu i uracunata nagrada i naknada i sveukupno izadje oko 1200kn troskova + naravno glavnica duga i pripadajuce zatezne kamate koje na srecu nisu tako visoke.. zanima me da li su nihovi troskovi opravdani, nekako mi to puno za jedan racun od sto kuna.. unaprijed hvala..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija