Jump to content

dado4072

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala..i ja mislim da imam pravo naravno ako se drzava udostoji dat nam nesto..gvala na odgovoru
  2. Dobar dan!zanima me da li cu imati pravo naravno ako drzava odrzi sto je obecala da sto prodaju dati udjele neke nama braniteljima.ja sam svoje prethodne morao prodati.ako to bude ikako ikad više da drzava nam da sto.
  3. postovanje ovako zanima me Hrvatski branitelj sam 91-95 dragovoljac u opcoj mirovini s privremenim statusom RVI 20% trebam ici treci put na komisiju da mi daju trajno kako su rekli kad sam bio.tad su mi htijeli dati 30% trajno al posto moram jos jednom izaci nisu.Mene zanima ako mi povecaju na 30 posto da li mi se onda povecava mirovina i kako to ide da li to automatski ili ja opet moram to rijesenje nosit nekud.Molio bi objasnjenje hvala unaprijed.
  4. Ovako ukratko cu navesti o cemu je rijec.Radi se o braku 2 djece 12 i 17 g.cure.majka nezaposlena otac u mirovini vojnoj svaki dan konzumira alkohol mirovinu potrosi na alkohol nevodi brigu za djecu niti kucu.majku djece istjerao iz kuce vrijedao i nazivao pogrdnim imenima pred djetetom tako godinama.odselila s djecom kod rodbine svoje i sad je prvi put krenula da se razvede prijavila centru.Zanima me kakav je daljni postupak i da li moze ona dobiti djecu k sebi jer starija kcer ne zeli ocu iz straha.sto dalje i kako?
  5. hvala.samo da se nadovežem nažalost radi se o ženskom branitelju tako da ne govorim što je prošla.bila je tamo do zarobljavanja pripadnica HVO a kad se razmjenila bila je u HV-u.nije nažalost podnjela zahtijev.ima svu dokumentaciju o zarobljavanju lječenje u psihijatrijskoj bolnici od PTSP-a.šifre hrpe početna joj je F.62 i ostale kad je predavala papire u HZZO rekli su joj na komisiji da mora još ležanje imat.
  6. [h=2]Pomoć[/h] Poštovanje!Ovako zanima me i molim objašnjenje pomoć. radi se o BRANITELJU koji je rođen u BiH tamo je bio zarobljen i proveo je 6mj Logora manjaće.Tu u RH je razmjenjen i HR je branitelj od 93-96g.ima Hrvatsko državljanstvo obitelj teško bolestan na PTSP i ostale bolesti koje su posljedice torture logora.zanima me kakva prava ima iza ostvarivanje mirovine.nije podnjela u dozvoljenom roku za RVI ima status Branitelja.Što treba uraditi.
  7. molim ako može da mi se odgovori na ovo hvala svima na pomoći
  8. Poštovanje!Ovako zanima me i molim objašnjenje pomoć. radi se o BRANITELJU koji je rođen u BiH tamo je bio zarobljen i proveo je 6mj Logora manjaće.Tu u RH je razmjenjen i HR je branitelj od 93-96g.ima Hrvatsko državljanstvo obitelj teško bolestan na PTSP i ostale bolesti koje su posljedice torture logora.zanima me kakva prava ima iza ostvarivanje mirovine.nije podnjela u dozvoljenom roku za RVI ima status Branitelja.Što treba uraditi. hVALA.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija