Jump to content

eamus

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je eamus objavio

  1. Da li je moguće preko udruge organizirati sportsku manifestaciju, uključujući i posredovanje u smještaju? Napominjem da bi se eventualan prihod iskoristio isključivo za poslovanje udruge, dakle i dalje bi ostala neprofitna organizacija.
  2. Da, jasno mi je da mogu biti jedini zaposleni i vlasnik, međutim d.. za prodaju vina može poslovati bez zaposlenih, zanima me da li je to slučaj i sa turističkom agencijom, dakle ja kao vlasnik i voditelj poslovnice a da nisam prijavljen, da ne plaćam doprinose i ostalo. Agencija će radit isključivo za početak po projektima, trenutno imam projekt za koji moram nešto otvoriti da bude sve legalno. Konkretno se radi o organizaciji sportske manifestacije za koju već iman velik broj zainteresiranih. dakle, mora ići preko tur. agencije ili je dovoljno otvoriti d.. pa možda pod neku drugu djelatnost? Ajde Ivana pomagaj, di god pitan, niko mi ne zna reći ili im se ne da. Može i na pvt.
  3. 1.Da li je moguće obavljati djelatnost turističke agencije bez zaposlenih? Imam položeno za voditelja poslovnice,3 godine iskustva u turizmu,završen studij turizma,poslovni prostor-poslovnicu i sve što je potrebno, međutim u stalnom sam radnom odnosu a ne mogu si u početku priuštiti da nekoga zaposlim, a isto tako ne mogu odmah napustiti posao i riskirati sve. Koje su moje mogućnosti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija