Jump to content

loncaric84

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovako,da poslao sam zahtjev Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje za priznavanjem ozljede na radu te su mi je i oni priznali i sada nezadovoljna strana ima pravo 30 dana da pokrene spor pred Upravnim sudom. Ali mene zanima dali ja imam pravo tražiti da se mene vrati na posao, -na koji način se utvrđuje invalidnost(pošto se radilo o operaciji koljena) -jel mogu tražiti naknadu štete dok sam dobio otkaz. Hvala!
  2. Ozljedio sam se na poslu 2011.g i firma mi je isplačivala 70% plaće jer smo se tako dogovorili te kada se vratim na posao onda če mi ostatak nadoknaditi no to se međutim nije desilo te sam ja dobio otkaz i tuzio ih Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo da mi priznaju ozljedu na radu što se i sada dogodilo pa me zanima kakva su moja prava dalje i šta bi trebao učiniti. Hvala!
  3. Trebao bi sutra potpisati Poslivno uvjetovani otkaz pa me zanimaju neka moja prava. -Dali ja moram potpisati neki papir prije nego se posavjetujem sa pravnikom našeg sindikata SGH -Dali ja imam pravo na isplatu plaće ako se odreknem godišnjeg odmora i otkaznog roka ? -dali poslodavca mogu prijavit ako mi je plaču isplaćivala pravna osoba a ne poslodavac te mi sa time uskratili minus na tekućem računu i smanjili moj kreditni rejting. -
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija