Jump to content

čuče

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala ljepo na pozornosti ali ovako stvarno nećemo ništa spasiti. Možda bi bilo rješenje,naravno ako ste vi za da vam faksiram na neki broj ,pa da mi date neki savjet. Šta mislite,bio bih zahvalan?
  2. ajoj opet nisam popun. NA "temelju vjerodostojne isprave na pokretninama ovršenika radi naplate novčane tražbine",tako piše doslovno,a naslov je prijedlog za ovrhu. To je izgleda za ovrhu na zapljenu stvari ,ali nema ništa na meni pa možda sad mogu promjenit ovrhu na novčana sredstva pošto primam preko banke ili je zastara. što mislite molim pomoć!
  3. Još jednom hvala na pozornosti! Ali na papiru samo piše:prijedlog za ovrhu,na temelju isprave na pokretninama ovršenika radi naplate novčane kazne. Možda i nije još pravomoćno,ali je primljeno na sudu 18 4 2001,a rješenje o ovrsi s pečatom 19 4 2001,zato me buni eventualna zastara ako nije još pravomoćno nakon 11 godina???? Samo taj papir sam dobio i nikad ništa više,zato sam zbunjen i još uvijek nema pravog odgovora,znam da je mali problem što se nisam žalio u roku 8 dana ali nisam imao uvid u spis pa nisam ni mogao, jedino ova zastara od 10 godina možda vrijedi ili? Još jednom hvala na pomoći!
  4. Konačno,hvala na komentaru prvi put pišem pa nemojte zamjeriti. Prijedlog za ovrhu je stigao 18 4 2001.:azdaja:Pravomoćno (mada piše samo prijedlog za ovrhu)je bilo nakon dva dana od primitka na sud znači 20 4 2001,majka mi je preuzela kuvertu tako da nisam imao uvid u spis pa se nisam mogao žaliti na vrijeme.Nije bilo nikakvih radnji unutar 10 godina,pa sam se po preporuci pozvao na zastaru po članku 214,232,233 ovršnog zakona u 11 mjececu 2011.I sad čekam,ako znate eventualno rješenje molim za pomoć.Još jednom hvala!
  5. Nije valjda da mi nitko ne zna pomoci?
  6. Molim pravnu pomoć u pošasti današnjice zvanoj ovrha!!! Račun od 2200 datira iz 2000godine,nisam ga vidio ni potpisao i prošlo je 8 dana za žalbu. Majka je potpisala i zagubila račune. Nakon 12 godina dolazi mi čovjek oduzeti auto ali nije na meni,nisam radio sad radim plaća 3000. otišao sam u sud i pozvao se pismeno na zastaru od 10 godina čl.214 i 233 ovršnog zakona te naglasio da nisam imao uvid u računei sad čekam. Zanima me zna li neko eventualno rješenje. Unaprijed hvala na informacijama!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija