Jump to content

Alen2222

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Da od policije je prekrsajni nalog. A odgovor je od Viskog prekrsajnog suda "Presuda".
 2. Pozdrav , nisam znao kako nazvati temu pa sam ovako jednostavno. Neznam dali trazim savjet ali objasnjenje trazim definitivno , ako mi ga netko moze dati. Naime , bio sam zaustavljen od strane policije. U krvi sam imao oko 1,6 promila. Nikakvih problema nije bilo , sve uljudno rijesio sa gospodom policajcima. Na mjestu dogadaja su mi napisali kaznu od 5000 kn i oduzimanje dozvole na 6 mjeseci. Moram napomenuti da se to dogodilo prosle godine , znaci prije ovog novog zakona. Napisao sam prigovor za smanjenje novcane kazne i smanjenje oduzimanja vozacke dozvole ( koja mi je potrebna za posao dostave ). Prigovor je u potpunosti odbijen , znaci ostalo je 5000 kn i 6 mjeseci bez dozvole. Nebi bio zbunjen da mi to nije prvi prekrsaj ikada u zivotu. Osobno znam ljude koji su ucinili slicne prekrsaje i apsolutno svima je smanjen bar dio kazne. Smanjen je cak i onima kojima nije prvi prekrsaj. Po internetu sam jako puno slucajeva procitao i nisam naisao na niti jedan slucaj gdje se kazna za prvi prekrsaj nije bar malo smanjila. Znaci niti sam osobno cuo niti sam negdje procitao da je prigovor za prvi prekrsaj totalno odbijen. Pa dali mi netko moze objasniti dali je to opce moguce ili sam ja neki jedinstveni slucaj. Znam da sve ovisi od suca do suca , ali kako sam naveo od toliko slucaja i toliko sudaca da je bas moj meni odbio , ne razumijem. P.S. Na odgovoru od prigovora ne pise niti da imam niti da nemam pravo na ponovnu zalbu. Eto , hvala unaprijed.
 3. Znaci radi se o ozljedi stopala. Viljuskar presao preko stopala , stopalo smrskano. Bolovanje i lijecenje traje pa trazim odvjetnika za savjete i zastupanje. Kontakt na mail: alengorsic@gmail.com
 4. Pozdrav ! Radim kao vatrogasac u jednoj zastitarskoj firmi , iskljucivo kao vatrogasac ( radim do kraja mjeseca ) ... Ono sta ja mislim da je islo pokraj zakona je to da su mi produzival ugovor ( vise od 3 puta ) i nastavili s tim nakon sta sam 3 godine zaposlen u istoj firmi ... Kao vatrogascu su trebali placat beneficiju a nisu . I na kraju mene kao vatrogasca su tjerali da polozim zastitarski ispit ( ujedno da baratam vatrenim oruzjem ) uz prijetnju otkazom .. Naravno u nijednom mom ugovoru nema ni rijeci o tome ... Imam mnogo interesantnih podataka i svjedoka ... Radi se o gradu Rijeci ... S obzirom da nemam iskustva po pravnom pitanju ovdje trazim savjet !!! Hvala !
 5. Pozdrav ! Radim kao vatrogasac u jednoj zastitarskoj firmi , iskljucivo kao vatrogasac ( radim do kraja mjeseca ) ... Ono sta ja mislim da je islo pokraj zakona je to da su mi produzival ugovor ( vise od 3 puta ) i nastavili s tim nakon sta sam 3 godine zaposlen u istoj firmi ... Kao vatrogascu su trebali placat beneficiju a nisu . I na kraju mene kao vatrogasca su tjerali da polozim zastitarski ispit ( ujedno da baratam vatrenim oruzjem ) uz prijetnju otkazom .. Naravno u nijednom mom ugovoru nema ni rijeci o tome ... Imam mnogo interesantnih podataka i svjedoka ... Radi se o gradu Rijeci ... S obzirom da nemam iskustva po pravnom pitanju ovdje trazim savjet i prijedloge za odvjetnika !!! Hvala !
×
×
 • Napravi novi...