Jump to content

aice

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je aice objavio

  1. Da li poreznici mogu zapečatiti ugostiteljski objekat ako su prebrojavanjem dnevnog utrška (cca.14500,00) utvrdili da postoji višak od cca 300,00 kn?
  2. aice

    punomoć

    Da li punomoć koja je napravljena u Hrvatskoj, koju daje majka djetetu za prodaju i prijepis zemljišta i imovine, vrijedi u Bosni i Hercegovini, u ovom slučaju dijete koje prima punomoć od majke ima dvojno državljanstvo -hrvatsko i bosanskohercegovačko. Hvala!
  3. Da li je moguće da firma koja se bavi ugostiteljskom djelatnošću-tip barovi u sklopu jednoga poslovnog prostora (posl.prostor je u najmu), otvori "izdvojeni pogon " npr. caffe bar br.II , s tim da izdvojeni pogon posjeduje poseban ulaz i poseban šank, da li je moguće zajedničko korištenje sanitarnog čvora za oboje ? Drugo pitanje: obrt za ugostiteljsku djelatnost se zatvara a firma koja želi obavljati istu djelatnost bi nastavila posao, da li treba raditi nove minimalne uvjete (objekt u kome se obavljala djelatnost nema uporabnu dozvolu) Hvala!
  4. Iz osobnog iskustva iznosim da je točno to što pišete, tako Vas prijavljuju-odjavljuju tri godine a poslije toga odjave Vas nekih 6 mjeseci ( u mom slučaju) poslije toga se nastavlja opet mjesec po mjesec i tako ko zna do kada, žalosno ali istinito!
  5. Na portalu orkis imate primjer odluka o otkazu skrivenim ponašenjem radnika mislim da će vam pomoći
  6. da li mogu zaposliti osobu koja je zaposlena u punom radnom vremenu u jednoj firmi i koja koristi subotu i nedjelju kao slobodne dane, istu bih zaposlila da radi subotom kao disco jokey 3 sata ,(tjedno 3 sata) da li je moguće i kako ispravno urediti rad dj-a?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija