Jump to content

galaxy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je galaxy objavio

  1. Samo da se nadovežem na ovu temu za ubuduće. Studentski ugovor ukoliko osoba koja radi putem istog, kod istog poslodavca, ima istu narav posla kao i ostali radnici je izjednačena osobi koja ima klasičan ugovor o radu, bilo na određeno ili neodređeno vrijeme. Inače županijski sud je već donosio ovakve odluke, stoga, netočno je da studentski ugovor ima baš toliko drugačiju narav.
  2. Poštovani, molim Vas hitno za pomoć. Naime, korisnik sam auto-kredita u banci i redovito plaćam anuitete, međutim korisnik vozila (ne vlasnik, jer je banka vlasnik) koristi moje vozilo i jednostavno ga ne vraća. Da li ovim putem mogu auto slobodno doći i uzeti k sebi bez bojazni policije ili pravno trebam tužiti banku (jamca platca - fiducijarnog dužnika) kako bi mi vratio vozilo. Molim Vas hitno odgovor jer u banci su mi rekli kako sam moram otići po vozilo te da nitko nije vlasnik dok ne podnesem zahtjev za brisovnicu nakon otplate kredita. Da li imam pravo na svoj automobil koji mi je doslovno otuđen??!!
  3. Poštovani, ispričavam se ukoliko sam postavio ovu temu u pogrešnoj kategoriji. Interesira me da li kao fizička osoba mogu ustupiti svoja dugovanja (ovrhe) koja se nalaze na FINI? Da li se ista mogu ustupiti fizičkim osobama ili isključivo pravnim osobama te da li uopće netko radi slične stvari. Srdačno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija