Jump to content

veronika.B.

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je veronika.B. objavio

  1. Pozdrav! Ovdje sam već tražila odgovor i dobila sam ga,al sad ponovo trebam savjet,lipo vas molim. Moj suprug je prije godinu i pol otišao radit na strani brod,da bi se mogao "brinuti"za svoju obitelj,dvoje malodobne djece i mene,al to se ništa nije ostvarilo,da skratim,nije slao novac,ja sam radila koliko sam mogla i brinula se za djecu,da bi se on prije 3 mjeseca vratio po drugi put(naravno bez novaca)i izjavio mi da on nas napušta,da nije tu sa nama sretan i da je našao bolji život.Dogovorili smo sporazumno se rastavit,da su djeca kod mene i da će on plaćati alimentaciju,nakon toga on je otišao na nepoznatu adresu izvan države(znam samo da se radi o Kolumbiji )sad je prošlo 3 mjeseca od njega ne stiže ništa,u međuvremenu meni je stigao poziv sa suda(i njemu isto,on je dao punomoć svojoj odvjetnici)al se ja nisam javila na sud,međutim ja bi sad ponovo pokrenula taj razvod sporazumni u kojem stoji da su djeca kod mene i da će on od 1.siječnja,2013 plaćati alimentaciju. Pošto on neće plaćati alimentaciju,i adresa mu je nepoznata,ne razumijem sto će se sad dogoditi?Da li bi ja trebala njega tužiti i gdje? kako? Ako nemate dovoljno informacija za odgovor,ja ću vam odgovoriti,samo mi nešto napišite,jer u zahtjevu isto stoji da on može djecu viđati,znači jedan dan kad se sjeti doći ja ih moram njemu pustiti,može li se i to nekako promijeniti? Hvala!!
  2. Hvala annemarie..još sam u ovome svemu nova,al polako se snalazim,čitam i informiran se..uglavnom znam svoja prava,a ubrzo će i moj bivši.. pozdrav........
  3. hvala vam,volim kad je neko iskren,kao vi,ja radim vec duze vrime i uzdrzajem moju dijecu jer da nisam radila nebi ni prezivila cekajuci da mi on pošalje,najbitnije mi je znat da cu moći maknuti dijecu od njega,hvala vam!!!
  4. pozdrav!! Otkad je moj bivši suprug otišao na brod za našu se dijecu nije brinuo,u 8mjeseci poslao je 2 puta po 3000 kn. sad u zahtjevu za razvod(tek ga pokrecemo)piše da ce mi on slati 1400 kn za svako dijete,i da ih moze viđati i da ima 15 ljetnih i 15 zimskih dana da budu snjim,posto je on izjavio (imam svjedoke) da on voli nasu dijecu al da nije zainteresiran za njih,i da odlazi na 3 godine i kad se vrati da ce ih tad vidit.Pošto on nije slao za njih dok smo bili u braku,vjerujem da nece ni sad kad vise necemo bit u braku,e sad ja vas molim da mi odgovorite,ako se on nama nejavi nikako u te tri godine i nebude slao alimentaciju za dijecu,mogu li ja njega tuzit?I ako mogu kome jer ja neznam točno gdje on ide. I mogu li ja trazit zabranu da on vidi tu dijecu(jer imam i dokaze koje upucuju da on trenutno koristi teške droge).
  5. Pozdrav! Ukratko: Moj muž je prije 2 godine odlucio otici na brod da osigura našoj dijeci i meni bolju budućnost,al u međuvremenu se predomisli i ostao tamo gradit novi zivot sa drugom ženom.. Sad se je vratio da nam sve to kaze i da se razvedemo,razvod nije problem jer idemo sporazumno,dijecu ne želi,al je rekao da ce placat alimentaciju. Prije nego je otišao,bio je u dugovima i nikad ništa nije radio,i sad su ti dugovi još tu i još su veci,krediti i pozajmnice,a ja mislim da on nema namjeru to vracat jer razmišlja sad kad odem,nezanima me ništa.. Mene sad zanima,kad on preda zahtjev za razvod braka,imam li ja veze sa tim dugovima,jer moje ime nije nigdje,on je to samo za svoje potrbe uzimao.. Može li meni to naštetit,jer ja radim samo sezonu i nemam bas neka primanja..neznam jeste li shvatili sto pitam,ako jeste molim vas odgovorite..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija