Jump to content

dadoludi

Isključen
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Skype
    surinjo1

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Vidim da puno mudruješ i nisi mi jasan podstavit ču ti samo jedno pitanje a to su štop svijetla i rastojanje qa vidiš da se u ovu ulicu ne može uletiti sa 100 kmh! pa te molim kad si tako pametan da mi to objasniš..A izjava vozačice honde je samo se nešto stvorilo pred menom....i ja sam vidila mrak..Vidim stari da sam sebi nisi jasan pa tako ni meni ni ostalima.
  2. Ali u zapisniku trenutno piše da je vozačica Bmw a kriva zbog nepropisnog skretanja? Mada ja tu živim već 35 godina i svi tu ulazimo tako a i ne postoji znak za zabranjeno skretanje nigdje kao što vidite na slikama.A vozačica honde zbog neprilagođene brzine? odnosno rastojanja! I što s tim kako je kod nas sve moguče ako sud donese odluku krive pola pola ili 70% prema 30% kako su oni meni rekli u policiji:azdaja: tko onda snosi štetu??? Moj advokat kaže nema šanse da ti je žena kriva,ali kako je kod nas sve moguče što onda?
  3. Evo slika sudara pa sad reci tko je kriv?Bmw koji ide u desno ili honda koja prestiže preko trotuara.Koliko ja znam u Hrvatskoj se još prestiže s ljeve strane!
  4. Evo još 2 slike pa pogledaj prije udarca u bmw honda je udarila u trotuar.I objasni mi kad sam policiji inzistirao da rade narko test zašto su rekli da nema potrebe.Da se to samo radi kad su mrtvi sakati itd.A imam 10 ak svjedoka.Čak sam dovezao instruktore iz 2 autoškole da se uvjerim da sam u pravu.I ljudi se križaju na tu policisku izjavu. zašto postoje štop svjetla žmigavci i ostala signalizacija?Vidiš da je pri udarcu u bok pukao od honde hladnjak i da je trag vode ostao kako je odgurala bmw.Znači trebala je zgaziti još 2 pješaka.Pa da onda bude prava šteta. Po čemu sam ja tu u krivu?
  5. Ovako.Prije jedno 20 dana supruga mi je imala prometnu nezgodu. Vozila je svojom desnom stranom i na ulazu u ulicu dava žmigavac i skreče u desno, odjednom se iza nje stvori auto koji je kroz grad vozio 80 kmh,i pogodi je desni bok.kako je to prasnulo svi susjedi izašli na ulicu tako i ja. Izađem van vidim da supruga nije kriva i pozovem policiju. vozačica drugog auta iako je neozljeđena traži da ode sa hitnom..Ulazi u hitnu i uspaničeno odlazi. policija napravi zapisnik koji ja neslužbeno doznam da je moja supruga kriva. odlazim u policiju i pričam s nadređenima u prometnoj i kažem poslat ču vam novinare advokate itd.. Jer to što je vozačica honde jedna od rodbine malo jače glave u policiji mene ne zanima zanima me samo pravda.. Na to mi u strahu govore ostavi se novina vidit čemo što se da napraviti. ja odem demonstrativno iz policije.nakon sat vremena mi zvoni mob da mogu li se vratiti na dogovor.Ja opet odem nazad i oni meni daju ponudu da če napisati da su krive pola pola,kao da smo na tržnici. ne mogu biti kriv ako nisam kriv.Što to znači krive 50 50.Ja tu više ništa ne razumjem. Policisko izvješče još navodno nije službeno gotovo.Buduči da sam prvi put u ovakvoj situaciji i u pravu 100% .Molim nekog da mi kaže što da radim dalje u ovoj državi mita i korupcije!Evo vam šaljem sliku sudara.Supruga je vozila ova BMW a druga strana bila je u ovoj crnoj hondi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija