Jump to content

mladaMamma

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala ti puno!!!!! Onda ja sutra obavijestim poslodavca i pravac kod dokt ovoriti bolovanje! Nebi htjela da me sad neko počne osuđivati i optuživati da kradem državu, ali mislim da je to ipak najpametnije šta se može napravit. Osim toga ima i onih koji rade i gore stvari.
  2. znači, to ide na teret HZZO-a? hvala ti puno. Ja sam čak razmišljala i da ga zamolim da me ostavi prijavljenu (radi staža) pa da ja sama plaćam doprinose. Ali ovo bi bilo super. I još jedno pitanje, ako netko zna,kad rodim dali onda imam pravo na punu plaću ili na onaj minimalac ili kako to već ide?
  3. Poštovanje svima. Zanima me, ako netko zna tko isplaćuje doprinose za trudnicu na komplikacijama? Dali je to HZZO ili poslodavac? Pitam jer ja sam radila u jednoj firmi tri mjeseca prijavljena (+još nešto na crno). E sad, ta je firma ukinula radno mjesto tamo gdje ja živim, i sad bi ja u 7 mj trudnoće trebala svaki dan putovati u drugi grad 100 km (na posao i natrag) ako hoću raditi. Pa me zanima, dali je bolje da dam otkaz i prijavim se na biro, ili da zamolim poslodavca da mi produži ugovor?
  4. pozdrav svima! Imam pitanje u vezi naknade za vrijeme komplikacija. Naime, zanima me dali imam pravo na naknadu i koliku, nakon 3 mj radnog staža? Trebam roditi u prvom mj, pa me zanima dali mi je isplatnije uplatiti još koji mjesec ( i koliko?) ili ću i ovako ostvariti kakvo pravo. Svaka info je dobrodošla. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija