Jump to content

Rijeka_

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a može li neki savjet kako se šalje taj dopis? Hvala.
  2. Molio bih pojašnjenje.Kako na taj način smanjit alimentaciju? Koliko viđanja tražiti kad je sud rekao da se sami dogovaramo? I sigurna pretpostavka da se bivša neće složiti s povećanjem druženja.
  3. Nije problem s podijelom imovine..Nek joj je s srećom.Ostat će mom sinu pa me to tješi. Muči me visina alimentacije jer ne mogu preživiti uz taj iznos,pa se čovjek počne zaduživati i kola krenu nizbrdo.U biti Sud mi je tom velikom alimentacijom srušio mogućnost kvalitetnog suodgoja dijeteta jer ne mogu niti otić po njega,a kamoli nešto kupiti,pokloniti,pokazati itd.
  4. Hvala Vam na brzom odgovoru. Ja sam želio više susreta,ali je sud rekao da je to minimum a za ostalo da se dogovaramo,što je teško izvedivo jer bivša "u rukavu drži i asa i tricu i sve". Interesira me da li mogu plaćati nešto manje kada je sin kod mene (vikend ili onih tjedan ljeti,tjedan zimi)? Da li imam pravo smanjit alimentaciju za taj tjedan što je sin kod mene proporcionalno vremenu u odnosu na mjesec? Hvala.
  5. Pozdrav, Razveo sam se od supruge pred godinu dana i imamo zajedničkog sina od 4 godine.Dogovorili smo se da sin živi s majkom,te podijelili imovinu tako da je bivša uzela sve osim kuće koja glasi na mene jer je dar mojih roditelja.Sina imam pravo viđati 2x tjedno od 16 do 19:30 h i 1 vikend u mjesecu. Uzela je sve sinove igračke,robu i opremu te sam ostao bez ičega,doslovce spavajući na podu.Radim u firmi za plaću od 4400 kn,imam kredit za motocikl od 800 kn koji ne mogu prodati.Auto sam uspio prodati,te sam prisiljen posuđivati auto da bih vidio sina,jer ga bivša ne želi voziti. Sud mi je odredio alimentaciju u iznosu od 1500 kn.Bivša je tražila 1800 kn a ja sam do presude plaćao 1200 kn samoinicijativno.Uz alimentaciju sinu kupujem robu dok je kod mene,vozim ga tuđim autima,kupujem igračke itd. Da li imam kakve šanse za smanjenjem alimentacije i koliko se može smanjiti? Da li uopće ulazit u te postupke obzirom da su skupi i dugotrajni a novaca nemam? Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija