Jump to content

što reci

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Najnovije ; Danas mi se prijeti da mu moram isplatiti novac ili plaćati podstanarstvo u protivnome on se vraća u moju kuću. Ja sam ga u MUP-u odjavila sa moje adrese, tako da se vratiti ne može. Ali mi je rekao ako ga ne isplatim da on se ipak onda neće razvesti. Obzirom da je sporazumni razvod potpisao i u ponedjeljak sam ga predala na sud, može li on ipak kada dođemo pred sud izjaviti da se predomislio i da ne želi razvod. Zaista se bojim tog scenarija, pa Vas molim odgovor; može li on to izvesti ili je samim potpisom na zahtjevu to gotova stvar?
  2. Poštovani! Trenutno se sporazumno razvodim od supruga, nemamo djece, papire smo oboje potpisali i predali na sud. On mi sad dolazi sa idejama da mi neće dati razvod ako mu ne dam određenu sumu novaca. Zanima me dali je moguće to napraviti, da odustane od razvoda pošto je papire popisao, predani su na sud i čekamo ročište? U naprijed zahvaljujem!
  3. Molim Vas još jedan odgovor, obzirom da se on dobrovoljno iselio, smijem li ja promjeniti cilindar na vratima jer on i dalje ne vraća ključ. Hvala!
  4. Poštovani, Usred sporazumnog razvoda sam za koji je druga strana potpisala papire.Nemamo zajedničke djece i kuća u kojoj živim spada pod posebnu imovinu jer je nasllijeđena prije braka.Suprug je prije 10 dana izašao iz kuće sa autom i ( skuterom za koji ja plaćam kredit) a kupljeni su u braku.Isto tako adaptacijski kredit za kuću je na mom imenu.Ništa od njega ne tražim niti auto niti skuter .Međutim on od mene traži određenu sumu novca da ga isplatim ili da mu plaćam podstanarstvo iako je zaposlen.U protivnom, prijeti da će se vratiti u moju kuću.Molim Vas za odgovor na koji način da se zaštitim od njega jer ga ne želim natrag u kuću ,što mogu pravno učiniti i da li on ima pravo na to. Puno hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija