Jump to content

bob25274

Korisnik
 • Broj objava

  525
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  5

bob25274 je zadnji put osvojio dan ožujak 21

bob25274 objavljuje sadržaj koji drugi korisnici cijene!

9 pratitelja

O bob25274

 • Status
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

5116 pregleda profila
 1. Mislim da sam vam već odgovorio u inbox. Ukoliko nisam provjerite, javite, poslat ću odgovor.
 2. Da, ali uz određene uvjete koji su bili aktualni kada ste se rodili /1974/. Pobliže informacije sam Vam napisao u inbox.
 3. Državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela uznemiravanja i iznude. Jeste li ih prijavili?
 4. Možete se javiti za pomoć https://hrvatiizvanrh.gov.hr/ ukoliko ste zahtjev zasnivali na članku 16. Zakona o hrvatskom državljanstvu /pripadnici hrvatskog naroda/. Ukoliko je druga osnova podnijetog zahtjeva javite se u inbox radi dodatnih informacija.
 5. Jedan Vaš roditelj je državljanin RH porijeklom /majka/ te je ispunjen uvjet prema članku 30. ukoliko su ispunjeni i dodatni uvjeti. Za pobliže informacije se možete javiti u inbox.
 6. Sivko..je li to onda 2.stupanjsko tijelo poništava VD? Trebalo i da to radi 1.stupanj, pa žalba, pa eventualno upr. spor jer se radi o komleksnom pitanju oduzimanja licence za određeno vršenje posla.
 7. Ne očekujte ništa dok ne prođe minimum 10 mjeseci, potom je sve moguće. Tako je.
 8. Samo strpljenje i čekanje. Eventualno upit na mail o informacijama po zahtjevu na pitanja@mup.hr.
 9. Radi se o izjavi stranke u postupku koju dajete na zapsink ispred MUP-a gdje ste pozvani a sukladno Zakonu o općem upravnom postupku.Kako nisu naveli da je potrebna dopuna predmeta /dokumentima koji eventualno nedostaju/ izjasnit ćete se samo o upravo navedenim relevantnim činjenicama a u smislu iz kog razloga želite drž RH , vaš subjektivni osjećaj pripadnosti narodu, ukoliko ste apilicirali sukladno članku 16 Zakona , uglavnom 15-tak minuta suradnje i rzgovora. Za pobliže detalja sam vam napisao inbox radi diskrecije. Što se tiče faze predmeta, nema pravila, nakon davanja izjave možete
 10. Jedino će žalba pomoći ukoliko kojim slučajem koji bod je pred "istekom - rokom zastare" te dok se obrađuje žalba da se bodovi "spuste" te tada nema poništaja VD /za sada/.
×
×
 • Napravi novi...