Jump to content

bob25274

Korisnik
 • Broj objava

  402
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  4

bob25274 je zadnji put osvojio dan lipanj 11 2016

bob25274 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

10 pratitelja

O bob25274

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

4264 pregleda profila
 1. Nisam mislio na ignoriranje oca figurativno već ga izuzimaš iz prepiske jer je nehrvat,a to ti ništa pomoći neće. Izjašnjavanje na fakultetu i u NVO je također rađeno radi eventualnog benefita državljanstva RH. Apliciraj,javi odgovor mjerodavnih tijela po okončanju.
 2. Oca ignorirate konstantno. Ukoliko on nije Hrvat šanse su vam minimalne,posebice imajući u vidu čije ste putovnice vlasnik. I da se niste odrekli državljanstva R Srbije isto vam je. Pokušajte,trenutačno se čeka između jedne i šest godina.
 3. Iskreno, MUP RH teško,skoro nikako ne prima kosovare u državljanstvo. Kosovo nije država,već još uvijek i zvanično pokrajina R Srbije,mnoge zemlje povlače odluku o priznanju neovisnosti. Mišljenja sam da sačekate 2,3 godine te podnesete molbu. Ovog trenutka bit ćete odbijeni sigurno jer Vam otac nije hrvatske narodnosti što se cijeni u bitnom.
 4. Ili ste Albanac ili Hrvat. Morate imati niz dokaza,od osnovne,srednje škole,prijave rođenja,zaključenja braka,rođenja djece itd da ste se izjašnjavali kao Hrvat,te isto tako i vaš otac. Nepisano je pravilo da se zahtjev razmatra po nac deklaraciji oca te podnositelja. To što je majka Hrvatica nema veliku jačinu.
 5. Pozdrav. Jeste li nešto radili na vašem slučaju?
 6. Uvjeti su ispunjeni. Za pobliže se javite u priv poruke ili na mail ivoivic2012@gmail.com.
 7. Uvjeti su ispunjeni uz činjenicu da ste se i vi kroz život od punoljetstva do danas na upite državnih službi dali vašu nacionalnu deklaraciju Hrvatica. Za pobliže se javite u priv poruke ili mail ivoivic2012@gmail.com.
 8. Poštovani, Ispunjeni su uvjeti i za vas i za sestru. Predlažem da se javite u priv poruke ili na mail ivoivic2012@gmail.com. Lp
 9. Ne,uvijek je u tim slučajevima vlasnik plaćao kaznu i obračunati trošarinu na 100 spremnika goriva po vrsti vozila. Bilo je tu žalbi da je vlasnik posudio vozilo a korisnik zlouporabio gorivo ali se carinski zakon do danas promijenio nije. Malo je suludo,ali je tako. Korisnik može prihvatiti odgovornost ukoliko je točio zabranjeni derivat,ali u praksi se to do danas dogodilo nije. Ovaj što vozi vozilo od "gazdarice" problema nema,dok će ih ona imati kad tad,a ukupni trošak je nerijetko oko 20-30.000 kn.
 10. Kaznu plaća vlasnik vozila,ne vozač. Slobodno vozite.
 11. Zahtjevi se obrađuju između jedne i šest godina. Neko relativno vrijeme je 2-3 godine. Morate biti strpljivi.
 12. noviiii još dodaj uvjerenje o neosuđivanosti koje će izdati i sud i policija po mjestu prebivališta, kao i presliku rješenja o prijemu državljanstvo Srb. Čeka se od 1 do 6 godina.
×
×
 • Napravi novi...