Jump to content

cime

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani , zahvaljujem u krevetu sam bolest, od podataka koje imam je rođen 09.08.1963,prosječni bod neznam , dragovoljac nisam ,prašinar čina nemam, a riješenje je došvo01.03.2023 gdje piše da je nastupilo potpuni gubitak radne sposobnosti, kod obračanja vama sam prepisao sa riješenja drugo stupanjske koje sam čekao punih 9 mjeseci.
  2. Poštovani, drugostupanjska ni je dala riješenje nakon devet mjeseci,da je u žalitelja nastupio potpuni gubitak radne sposobn0soti zbog 50% bolest u svezi ZOHBDR-a a 50% bolest izvan tih okolnosti. i to od 08.06.2022, uz kontrolni pregled u 6/2024., imam 33 godine radnoog staža i 1560 dana borbenog sektora.Možete mi izračunati kolika bi mi bila mirovina. Lp.
  3. Poštovani, drugostupanjska ni je dala riješenje nakon devet mjeseci,da je u žalitelja nastupio potpuni gubitak radne sposobn0soti zbog 50% bolest u svezi ZOHBDR-a a 50% bolest izvan tih okolnosti. i to od 08.06.2022, uz kontrolni pregled u 6/2024., imam 33 godine radnoog staža i 1560 dana borbenog sektora.Možete mi izračunati kolika bi mi bila mirovina. Lp. "
  4. Dali se isplačuje mirovina retro aktivno od podnošenja žalbe, na drugostupanjsku komisiju hzmo ili od riješenja drugostupanjske komisije,hvala.
  5. Imam pitanje Hrvi trajno ,tražio invalidsku mirovinu, odbijen sam ,žalim se , još nemam riješenja , došao sam do informacije da je kod ministarstva branitelja na nekoj potvrdi , reviziji. Moželi mi neko obijasniti koji je postupak .
  6. Da dobio sam HRVI 50 % trajno prije 2 godine i to na psorijazu i psorijatični artritis to mi se pojavilo dok sam još bio obučen , slab sam na nogama i na bijološkim terapijama, doktor na vještačenju me nije ni pogledao, a kamoli pregledao i kad napraviš ekces reče hrvatski branitelj svi su oni takvi proglematični . Dali u ovom slučaju može urgirati ministarstvo branitelj.
  7. Da išao sam na vještačenje za radnu sposobnost kao HRVI 50 % trajno za invalisku mirovinu i odbijen.
  8. Poštovani , pošto sam odbijen na prvostupanjskoj uložio sam žalbu na mirovisko u Zagreb, zanima me koji je zakonski rok da mirovisko Zagreb odgovori na žalbu. Lp.
  9. Poštovani profesore, nisam dragovoljac ,vojnik pješak ,nemam čin, šaljem vam izračun može li se po ovome vidit kolika je razlika da dobijem invalisku mirivinu. Lp. evo kopije izračuna
  10. Nisam iz Zagreba ako nađete kakvog dobrog javite mi treba i meni za mirovinu.
  11. Poštovani, ja sam dobio bez problema samo morate imati dokaz da ste se razbolili u ratu ili godinu dvije iza rata. U GLAVI XV – RAZNE DRUGE OZLJEDE I BOLESTI dodaje se točka 317. koja glasi: »317. Psorijaza: a) lakog stupnja 20% b) srednjeg stupnja 50% c) teškog stupnja 80%.«.
  12. Poštovani , hrvi sam 50 % trajno napravio sam obradu za invalidsku mirovinu , imam 1560 dana borbenog sektora ,radnog staža 24 godine i 5 mjeseci , ali sam u nedoumici jer sam godišta 08. 09.1963 jer ne znam i ne mogu doči do izračuna kolika bi mi bila invalidska mirovina kao i braniteljska unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija