Jump to content

meercas

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je meercas objavio

  1. meercas

    KPP.Ri

    Molim vas ako netko nešto zna o tome što je to "pravo na postupak" i riječ dvije reći o HABEAS CORPUSU...hvala
  2. hallo ekipa i kolege. molim da mi netko tko se kuži u to pojasni da li je moguće kao apsolvent prava na zakonit način (dakle bez veza i poznanstava) upasti u neki od odvjetničkih ureda i tamo raditi kao asistent. cuo sam za tu mogućnost pa me zanima koliko je ona izvediva?!
  3. dakle, da li imam pravo predlagati dokaze pred prekršajnim sudom kao okrivljenik koji se sam brani, dakle bez branitelja kojeg po službenoj dužnosti mogu dobiti.?? i da li imam pravo predlagati svjedoke?
  4. ovako.. molim sve one koji bi mi mogli dati nekakav savjet kako "najbezbolnije", dakle bez ikakvih otpremnina i sličnih new age gluposti otpustiti radnika koji radi mimo svakih naloga poslodavca i koji odbija slušati poslodavčeve smjernice i uopće se neodgovorno odnosi prema poslu koji je dužan izvršavati.??? ima li kakve nade da se čovjek riješi ovakvog problema u životu a da ne izvuče deblji kraj?!
  5. ali zar takav način prikupljanja dokaza ne postaje tada zakonit?! zar ne postaje posebno dokazno sredstvo?! a kao posebno dokazno sredstvo nikako ga ne možemo svrstati pod nezakonite dokaze. zar ne?! ili možda griješim?
  6. tebi bi sada najbolje bilo da osnuješ pokret za legalizaciju lakih droga..smatram kako ti je tamo zagarantirana svijetla budućnost!! ono..nabaciš neku rasta ili sličnu filozofiju, povežeš se sa istomišljenicima u etiopiji i jamajici, organiziraš tu i tamo neki koncert, populjuješ crkvu jer je ona najvećim dijelom odgovorna što ti svoju vlastitu slobodu nemaš u svojim vlastitim rukama. toliko od mene, i želim ti sve najbolje, samo znam kako u ovom birokratsko - robotskom sistemu, nažalost, nećeš naići na empatiju.. preputen si sam sebi, kao i sve mi ostale čimpanze obučene u proizvode dalekoistočnih potplaćenih ruku. nasmiješi se!!!! i sretno još jednom!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija