Jump to content

žanasnje

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je žanasnje objavio

  1. Meni je savršeno jasno da to ne drži vodu, ali kaj da sada moja prijateljica napravi, prihvati pravo na korištenje grobnog mjesta, a da dugove ignorira ??
  2. velika hvala na odgovoru , ali nastao je novi problem . ostavinska je 10. 12. prijateljica je otišla po papir u upravu groblja za dokaz o grobnom mjestu i razgovarala sa pravnicom koja tamo radi i koja joj je rekla da je vlasnik groba zg holding i da čim ona pristane na nasljedstvo (u ovo slučaju grobno mjesto) , prihvaća i sve dugove prema holdingu i bankama. Ona je sva izvan sebe jel se ne može odreknuti groba svojih roditelja i nezna kaj bi napravila, a financiski nije u mogučnosti plačati dugove svoje pokojne mame.
  3. Poštovani! Imam pitanje vezano za nasljedstvo. Moja prijateljica je u postupku za invalidsku mirovinu i nezaposlena je , mama joj je umrla, u nasljedstvo ima samo grobno mjesto i dugove prema bankama. Zanima me ako ona meni na ostavinskoj raspravi pokloni to grobno mjesto, što se dešava u tom slučaju sa dugovima?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija