Jump to content

Katarina Petravic

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Katarina Petravic objavio

  1. sutra oko 9.15 ujutro u bestovje kod tommy-ja dolazi ekipa "potrosackog koda". snimaju prilog o eko-floru.... Ažurirano sutra oko 9.15 ujutro u bestovje kod tommy-ja dolazi ekipa "potrosackog koda". snimaju prilog o eko-floru....
  2. jesi probala Katarina Petravic ? ako me nemrete naci na fejsu, pisite mi na mail kpetravic@inet.hr
  3. nas se vec nekoliko skupilo u okolici samobora i mislim da ce tema biti obradena na potrosackom kodu. mozda se ne bi bilo lose obratiti i provjerenom nove tv... kao sto sam vec navela u prethodnim postovima, prijavljeni su nadleznim sluzbama.
  4. Dakle, ja sam im u svoje ime odgovorila svima - i eko-floru i odvjetnicima i javnoj biljeznici. nadalje, poslala sam prijavu drzavnom inspektoratu. i konacno, trebalo bi nas se skupiti nekoliko da ih prijavimo odvjetnistvu radi neurednog vodenja poslovnih knjiga i financijskog poslovanja. potrazite me na fejsu, stavila sam javni post na temu eko-flora.
  5. Njihovom odvjetniku i javnom biljezniku posalji prigovor na ovrhu s kopijama placenih uplatnica. I stvar je rijesena.
  6. Ovako: izgleda da je eko flor ovrhe poslao cijelom podrucju na kojem skupljaju otpad. koliko znam ovrhe je dobio strmec samoborski, oresje, bestovje....... sad se treba zaliti, a odvjetnicko drustvo hanzekovic i partnere prijaviti komori.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija