Jump to content

tomozuke

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, krajem 11-tog mjeseca 2013.g sjela mi je ovrha od suda da nisam platio sudske troškove koje sam ja PLATIO ali ne u roku od 7dana nego 20dana kasnije.Niasm dobio nikakvu opomenu ili neko rješenje o ovrhi samo su mi skinuli svotu sa računa. Kada sam to vidio otišao sam na sud doneso uplatnice od banke i potvrdu sa fine a sada je prošlo več 2mjeseca od toga. Pa neznam šta da radim sada ovi na našem sudu neznaju ništa kažu da čekam jer da to radi Zagreb a ne oni!
  2. Puno hvala na brzom i konkretnom odgovoru.
  3. tomozuke

    Mirenje

    Pozdrav mene zanima koliko traje proces mirenja pri CZSS kod rastave braka? Centru smo se javili još 05.11.2012. a do danas nikakvog poziva od njih a na prvom ročištu na sudu činimise da je sudac rekao da taj proces traje tri mjeseca. Hvala
  4. Ne nego sam našao još jedan vlasnički list za kojeg niko nezna i on nije bio na ostavinskoj raspravi! Nismo znali za njega.
  5. Pozdrav, prije desetak godina umro mi je djed, ostavinska rasprava održana i sve sređeno bez problema! Danas ja čačkam netom i slučajno dođem do vlasničkog lista mog djeda koji je na njegovo ime tj. o njemu niko nezna. Šta sada napraviti? Kome se javiti za to srediti?
  6. Puno Vam hvala na ovakvom odgovoru došlo je malo sunca na mom prozoru. PUNO HVALA
  7. Ništa ne piše u ugovoru samo da je na neodređeno i kvadratura prostora.
  8. Dijete ima 9 god. za vrijeme hospitalizacije bilo je samnom i nikome se nisam obratio.
  9. Imao sam curu koja je postala moja žena, sada se rastavljamo. Ona je obrtnica i tu djelatnost obavlja u prostoru mog oca. Napravili su "Ugovor o zakupu poslovnog prostora" 2003.g tako reči "IN BIANCO" znači bez najamnine, roka najma...Napravili su ugovor samo tko da imaju neki papir. Zanima me kako da raskinem taj ugovor?
  10. Situacija je takva da me žena pustila u osmom mjesecu. Nakon petnajst dana je završila na psihijatriji i otpuštena je nakon mjesec dana.Ne mogu doči do njene dijagnoze. Sin je kod nje i upravo smo predali papire za razvod.Dali imam ja kakve mogučnosti na skrb djeteta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija