Jump to content

vanesas

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To znači da javni bilježnik može rješenje poslati i i nakon 5 godina ali je bitno da na spisu bude datum koji odgovara (do 1 godine) kako nebi bilo zastare. Ja sam laik ali sada se pitam dali je to u redu jer datum na spis se može stavit koji god i u bilo koje vrijeme....(takva smo država) Ako ga je napisala u 7 mj. 2012god, zašto je trebalo 9 mjeseci da mi ga dostavi.
  2. Zanima me zašto je na Prijedlogu za ovrhu datum 17. 07. 2012 a ja sam to dobila danas 15. 04. 2013 godine. Jer da sam tog datuma koji je na dokumentu i dobila Prijedlog za ovrhu onda nebi bilo zastare. Malo sam zbunjena,molim Vas da mi pomognete!
  3. Poštovani! Upravo sam dobila ovršni prijedlog za račun od Hrvatskog telekoma od 16.09. 2011g. Dug je 631.38kn a troškovi javnog bilježnika 938,00kn. Napominjem da sam nezaposlena i da to nemam odakle platiti. Zanima me dali je na ovaj dug nastupila zastara i dali trebam uložiti prigovor? Unaprijed se lijepo zahvaljujem na odgovorima!
  4. Poštovanje! Zbog jako teške financijske situacije.(ostanak bez posla,bolest pa mala mirovina) dosta zadnjih godina nismo plačali porez za kuću na moru koju smo napravili dok se još moglo nekako živjet, kao ni druga davanja... Danas sam dobila opomenu pred ovrhu za 2007,2008,2009,2010,2011god.porez na kuću za odmor. Lijepo Vas molim da mi date savjet što moram napraviti, puno sam čitala po internetu o tome ali sam potpuni laik i na kaju neznam kako moram postupiti. Napominjem da smo kuću nakon dugo godina povlačenja po oglasniku ove godine prodali. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija