Jump to content

lala22

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U slucaju ako na kamerama se pronadu prijasnje krade pa da je taj limit probijeN Od 1000kn? Ili ce pripaziti za u buduce i pratiti?
  2. Ako se prede cifra od 1000kn Koja je procedura i kazna??? Osoba nikada nije kaznjavana. Hvala na odg. Policija salje poziv za davanje izjave ili??
  3. Ako se prede cifra od 1000kn Koja je procedura i kazna??? Osoba nikada nije kaznjavana.
  4. Imam pitanje Sta kada budete ulovljeni u kradi u trgovini,a vrijednost robe max.100kn. Zastitar pozvao u skladiste,artikli vraceni. Osobnu je skenirao,policija nije zvana i osoba je pustena kuci. Zastitar je samo rekao u slucaju ponovne krade u tom ducanu policija se zove.,nemojte to vise raditi. Hoce li biti kakvih daljnjih sankcija,tuzbi ili poziv od strane policije???
  5. Neznam dali je ova tema vec otvarana...sigurno je...no lakse mi je pitati nego zujati po forumu... Ovako...buduci suprug je trenutno na odsluzenju kazne u remetincu u trajanju od mjesec dana... Prvo pitanje glasi ... Kolika su moja prava kao nevjencane supruge..zivimo u vanbracnoj zajednici...dali imam pravo ga posjetit i kakva je procedura vezana uz takav slucaj kao moj?!! Drugo pitanje glasi... Dali se kazna moze smanjiti s obzirom da sam pri kraju trudnoce i termin mi je prije njegova izlaska...znaci dali na osnovu toga putem odvjetnika mozemo smanjiti kaznu...uzevsi u obzir to da sam nevjencana trudna supruga?! Hvala...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija