Jump to content

marko357

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani moji pravnici. Evo ja se javljam da sam riješio problem oko zk.izvadka. Trebao sam donjeti potvrdu ovjerenu od javnog bilježnika da je kćerka preminulog imala punomoć ,da je ta ista punomoč nakon 3 godine bačena.I izjavu gdje kćerka izjavljuje da je stan isplačen u cijelosti. To nas je koštalo 100 kuna i dobili smo pozitivno riješenje. Pozdrav svima koji su tvrdili da pripremim par tisuća kuna i poručujem im svi na učenje.lefty hvala.
  2. Poštovane kolege pozdrav. Molim vas dal mi možete odgovoriti da li još postoje oni krediti od 1% za rvi. Naime imam stanbeni kredit u Zagrebačkoj banci i već godinu dana imam mirovinu(još ne trajnu).Kamate su mi 7% pa sam mislio prebijati kredit sa ovim kreditom od 1 %. Da li imam prava na taj kredit?I da li to uopče još postoji?Gdje da se informiram.Pozdrav od TIGRA..
  3. Molim vas da mi se javi netko ko zna koliko bi me koštalo da za ovaj slučaj uzmem odvjetnika.Da li branitelji imaju kakav popust'
  4. Jedna odvjetnica mi je rekla da moram izači pred sud i to riješiti na sudu.ja ljudi love nemem mislio sam da je to riješena stvar.kćer mi je njegova potpisala da pod krivičnom odgovornošću tvrdi da smo stan mi platili i da je sve kako mi govorimo.to smo ovjerili kod javnog bilježnika. mi smo sa tom njegovom kćeri kućni prijatelji.valjda neće biti frke.pa ima li iko iskustva sa ovakvim slučajem?
  5. Lefty pomagaj .molim te
  6. Meni nekako najlogičnije da izađemo pred sud i da sudac utvrdi da tu nema muljaže.Glupo mi je maltreturat njegovu kćer jer ovo je ipak naša greška.
  7. Da li nas onda taj darovni ugovor košta?Da li će njegova kćer imati troškova oko tog podnošenja zahtjeva za raspravu naknadno pronađene imovine?koliko muke a stvarno sve je čisto pred zakonom.pomagajte!!!!!!!!!!!
  8. NJegova kčer kaže da nije bilo ostavinske rasprave jer nije bilo ničega za nasljediti osim neke stare štedne knjižice na kojoj nije bilo ničega.On joj nije mogao prodati stan jer nga je on prodao nama a nije naš jer ga nismo za života njegovog prenjeli na sebe.pomoč.
  9. Rodila sam u Petrovoj bolnici 1997.godine svoga prvog sina. Tjekom primitka u bolnicu donjela sam sve papire o mojoj bolesti epilepsiji.Na pregledu su bili nazočni doktor koji se cerekao sa sestrama i jako neozbiljne sestre koje su se ponašale krajnje neprofesionalno.Prilikom pregleda imala sam jako visoki tlak i tjekom poroda sam izgubila svijest a bila sam sama.Imam papire koje ja kako je doktor rekao nesmijem vidjeti,al hvala Bogu sestre su mi izašle u susret i potajno iskopirale zabranjene papire.U papirima se vidi da se dijete gušilo sat vremena.Doktorica na Goljaku mi je potvrdila da je riječ o lječničkoj pogrešci.I jedan poznat doktor u Petrovoj mi je rekao da je riječ o lječničkoj pogrešci ali da ja tu ne mogu ništa.Godine prolaze a moje djete je djete sa posebnim potrebama (oštečena lijeva ruka i lijeva noga).Svaki je dan sve teže i teže.Mrzim što nisam ništa poduzela i što sam dozvolila da se to zataška.E da mi je ova pamet i one godine.Molm vas za odgovor i tražim najhrabrijeg da mi pomogne.
  10. Ma mislim dal imam pravo potraživat povrat zbog plačanja poreza na prvu nekretninu.to je bilo prije 5 godina. ipak riječ je o 22 tisuče kuna.tada se izglasavao zakon da se ne plača porez za prvu nekretninu.nakon dva mjeseca od moje uplate izglasano je da se porez ne plača.
  11. Imam 14 godina radnog staža.bolujem od epilepsije i po struci sam frizer.34 su mi godine.imam li pravo na invalitsku mirovinu i koji je postupak.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija