Jump to content

Ancica

Korisnik
 • Broj objava

  136
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ancica

 • Status
  Iskusan

Osobni podaci

 • Web stranica
  www.sunceko.net

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. pakao vam je već napravio. zlostavlja i vas i dijete. prijava obiteljskog nasilja i policiji i czss, za početak. a vezano na njegove prijetnje: https://reci.hr/aktualno/politike/eu-protiv-patrijarhata-rezolucija-protiv-nasilja-u-intimnim-vezama-i-oduzimanja-djece-majkama/
 2. kojeg czss? prema prebivalištu djeteta? oca? što točno piše? kamo dijete više ne dolazi? na susrete u czss? ili su susreti određeni negdje drugdje pod nadzorom? zašto je uveden nadzor? što mislite pod time da je u zabludi tko mu je otac? Članak 100. (1) Zastupanje u vezi s bitnim osobnim pravima djeteta odnose se na: 1. promjenu djetetova osobnog imena 2. promjenu prebivališta, odnosno boravišta djeteta i 3. izbor ili promjenu vjerske pripadnosti. (2) Zastupanje u vezi s djetetovim pravima iz stavka 1. ovoga članka valjan
 3. napisala ste iznad da se otac protivio. na koji način je majka promijenila prebivaliste, od koga je dobila suglasnost? što piše u presudi: na koji način, kako, kada i gdje otac i dijete ostvaruju osobne odnose?
 4. za promjenu prebivališta i škole je dobila suglasnost czss/suda? postoji li mjera/pravomoćna presuda o ostvarivanju osobnih odnosa oca i djeteta? što piše u njoj? skrbnistvo je zajedničko ili majka ima samostalno? zašto otac odlazi u pulu zbog "svake okolnosti vezane na dijete" (što vam znači ovo u navodnicima?) i zašto vodi cijelu obitelj sa sobom? otac živi u zagrebu? dijete je prije živjelo u osijeku sada puli? gdje je prije zagreba živio otac? kada je otac preselio u zagreb, prije ili nakon što je dijete s majkom preselilo u pulu?
 5. gore ste napisao da ste tražio hitno liječenje majke djeteta. sam naslov teme "kako se riješiti zločeste žene" govori sve.
 6. je l provedeno ikakvo vještačenje ikoga? što ste točno pokušao? strpati bivšu na psihijatriju? jeste li osuđen za ikaj? obiteljsko nasilje? napustio ste kuću? zašto? gdje je sada prebivalište majci djeteta i djetetu, a gdje vama?
 7. kako ih sada ostvaruje? u procestu ste razvoda braka ili je dijete rođeno van braka? ukoliko je potonje, je li otac upisan kao otac djeteta?
 8. o čemu se točno radi? u pitanju je zdravo dijete ili bolesno dijete/dijete s posebnim potrebama?
 9. postoji li privremena mjera/pravomoćna presuda vezano na to s kim djeca žive, susrete i viđanja s drugim roditeljem itd? vaša majka živi s vama i djecom? sposobna je za samostalnu brigu oko dvoje maloljetne djece? tko je s djecom dok ste vi na poslu ili negdje drugdje?
 10. ako imate oboje hr drzavljanstvo i prebivaliste u rh, zasto se morate vratiti u egipat? jeste prijavila hr policiji prijetnje i ucjene?
 11. u matičnom uredu predat ćete zahtjev - dat će vam potvrdu da ste predala zahtjev. kada u knjigama i sustavu promijene prezime - izdat će vam friški izvadak iz matice s novim (starim djevojačkim) prezimenom (možete isprintati i s gov.hr). s tim friškim izvadkom (ili isprintom s gov.hr) otići ćete ne policiju. nevezano na friški izvadak (ili isprint s gov.hr), policija bi u sustavu kod sebe trebala vidjeti promjenu prezimena. ukoliko policija promjenu prezimena kod sebe u sustavu ne vidi na šalteru za izdavanje osobnih - utoliko će vas poslati na drugi šalter gdje će izvršiti doda
 12. i to ne bilo kakvog već usko specijaliziranog/u za visokokonfliktne razvode jer čim se otac djeteta prijeti tu se može očekivati bilo što.
 13. Ancica

  Savjet

  ne obazirite se na postove korisnika/ce ivistipe. niti je on/a baba vanga da bi znao/la ishod postupka niti poznaje vasu situaciju. jednako tako, nemate se vi sto opravdavati ikome, vi sama znate sto je najbolje za vasu djecu. moj jedini savjet je: obvezno odvjetnik/ca! sretno i drzte se!
 14. prijavite pedijatra i potražite novog. u vašem slučaju je sve jasno. početak cijepljenja je odgođen iz zdravstvenih razloga.
×
×
 • Napravi novi...