Jump to content

Ancica

Korisnik
 • Broj objava

  94
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ancica

 • Status
  Iskusan

Osobni podaci

 • Web stranica
  www.sunceko.net

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. za sto je tocno optuzen tuzeni roditelj? zalbu ste podnijeli? s kojim roditeljem djeca zive i koliko su stara? mlađe dijete treba strucnu pomoc.
 2. je l otac vaseg zajednickog djeteta suicidalan? ocevi se obicno grcevito bore da djeca nose njihovo prezime. s obzirom na cinjenicu da prica o "pravednosti" i da ce potpisati sto treba i da je zapravo sam to inicirao - ovo je vrlo neobicna situacija.
 3. sto vam tocno pise u presudi? onaj dio po dogovoru je dodatan ili kaze po dogovoru, a ako dogovor izostane onda...
 4. pojma nemam. nazovite maticni ured da vam objasne detalje. nama maticarka nije dopustila kombinaciju nasih prezimena vec je inzistirala ili majcino ili ocevo kod nje, a sve ostalo na sudu. nije nam se dalo natezat s time i povlacit po sudu pa smo rekli ok nek bude...
 5. kod maticara mozete ili švarc ili vajs. sve ostale kombinacije (švarc vajs, vajs švarc, schwartz, weiß, nekaj trece...) na sudu, a hoce li to biti odobreno ili ne...
 6. nisu jer vrticka djeca nemaju skolske praznike. vas problem je lose napisana presuda kojom nije rijeseno pitanje vremenskog razdoblja prije polaska djece u skolu.
 7. sto se moze u ovom slucaju? mora postojati nekakav mehanizam provjere jer ovako ispada da moras vjerovati na rijec - tako bilo tko moze namjestiti bilo koji natjecaj.
 8. prezime ili majke ili oca kod prijave djeteta kod maticara. ostale kombinacije na sudu.
 9. ponavljam: opunomoćeni odvjetnik se može pojaviti umjesto stranke u postupku. tako se razvela poznanica. edit: i odreknu se odmah i prava na žalbu i to je to. sudac odredi plaćanje troška.
 10. 1. je, ali neće biti udovoljeno. 2. ne treba navoditi, opunomoćeni odvjetnik se samo pojavi. 3. mora biti odvjetnik.
 11. buni me dio sa zabranom pristupa majci. naime, tko bi ocu predavao petogodisnje dijete ako bi nadzor prestao? edit: i tko bi dijete vodio u zatvor u posjete ocu?
 12. "a nadalje... uz uvjet da iz izvjesca voditelja mjere nadzora proizlazi da se dijete prilagodilo na novonastalu situaciju"... ovo je jedna od vise slicnih formulacija suda s kojima sam se susrela do sada. s obzirom na to da je gospoda "pristala" na presudu, (nagodba ili se nije zalila), preostaje joj eventualan novi postupak uz inzistiranje na istanbulskoj konvenciji.
 13. sto tocno pise u presudi vezano na nadzor, samo prva 3 mjeseca uz nadzor pa nadalje na samo ili prva 3 mjeseca uz nadzor pa nadalje na samo samo ako nadzor utvrdi da je to izvedivo/sigurno za dijete?
 14. problem je kaj se ovdje zna tko je na fotografiji. ponavljam, majka mozda samo blefira, a mozda zaista i tuzi ukoliko sve ne bude uklonjeno/izbrisano. u nas nema puno sudske prakse vezane na ovu problematiku tako da je nemoguce "prognozirati" vjerojatan ishod eventualne tuzbe.
×
×
 • Napravi novi...