Jump to content

mpavin

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vozilo sam odjavio na osnovu osobne iskaznice!
  2. Hvala ali očekivao sam pomoć ne samo osobe koja poznaje pravo nego koja bi se, teoretski, našla u mojoj situaciji. Izgleda da ću se morati zadovoljiti sa odgovorom deprimirajućeg tona koji implicira moju krivnju a i zakon na njegovoj strani.
  3. Hvala na savjetu, nekako mi se to vrti u glavi ovih dana... Iako, ne bih želio "muljati" policiju sa prijavom krađe. Jer, vozilo, tehnički nije ukradeno. Ovdje sam ja ispao budala. Hvala na savjetu ali mislim da ću se jednostavno ispovjediti kako je bilo. Samo me zanima mogu li odjaviti auto na osnovu osobne, oiba ili tako nešto. Nije mi jasno zašto neki ljudi rade takve šeme? Kao da je Aston Marin, Ferrari ili za pljačku banke... Obična Corsa vrijedna 4000 kuna.
  4. Molim savjet! Prodao sam auto na način da sam potpisao kupoprodajni ugovor sa likom koji me je kontaktirao niti sekundu nakon što sam dao oglas za prodaju auta na Njuškalu. (vjerovatno rss jer se time bavi) ? Našli smo se u 2 po noći na izlazu Šibenik sa autoceste. Čovjek mi daje 4.600 kn za auto (Opel Corsa, stari auto). Ja mu dajem mu papire, servisnu knižicu i sve u vezi auta jer mi on obećava da će mi poslati kopiju ugovora i papire da odjavim tablice. Prošlo je 15 dana. Nakon 15 dana, kaže da ne može poslati tablice i knjižicu (papire) od auta koje je kupio te da "sačekam" do daljnjega... Što mi je činiti? Mislim ići na policiju ali ne znam što da prijavim. Moju glupost ili njegovu prefriganost... Nemam kopiju kupoprodajnog, dobio sam na ruke 4.600 kn za auto, novac je predan prije 10 dana na benzinskoj u Šibeniku (cctv snimak ako drže toliko dana.) Kupac mi ne šalje papire i tablice na odjavu kako smo se dogovorili. Imam samo njegov mob, ime i prezime, snimke kamera (ako) te par svjedoka. Koliko sam sj.... ? I što bi mi preporučili? Najbitnije pitanje je mogu li odjaviti auto na osobnu? Jer su mi svi papiri kod kupca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija