Jump to content

scak

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je scak objavio

  1. Naravno da nismo svi narkomani, ali neki bez uvrede jesu, što nam ne služi na čast. Prošli tjedan u dnevnim glasilima objavljeno da je na dužnosti šmrkao "koku" u kafiću, a sve ostalo sam već rekao i uvjerio se u to, nažalost ali je tako. Pozdrav!
  2. Slušaj, ja nikoga nisam vrijeđao, još malo pa ću u mirovinu, a o mojoj izobrazbi s tobom nemam šta raspravljati, previše sam proveo vremana u šk. klupi, a ovo sam napisao zato jer sam "TO OSJETIO NA VLASTITOJ KOŽI" od svojih kolega željnih tuđih stolica bez zasluge, nego cinkanjem i podvaljivanjem.
  3. Vjeruješ policiji?, nemoj nikad, jer prodaju vlastitog brata za napredovanje ili ti "čvarak", ...ili možda zato što i sami šmrču javno koku misle da će biti predmet odbačen.
  4. Kopirano sa MP3 cd-a u računalo znači strani izvođači, tko ih zastupa da bi to bio prekršaj? a N.N. br. 167 iz 2003 god član 82. kaže: fizička osobamože reproducirati autorsko djelo za privatno korištenje i kopirati i koristiti kopiju ali ne za komercijalnu svrhu.
  5. Molim Vas kako se tretira posjedovanje MP3 muzike na računalu, (strani izvođači), dal je to prekršaj? Korišteno za vlastitu upotrebu.
  6. Pa šta nema ili nezna nitko odgovor? Hvala!
  7. Ja i punica smo vlasnici kuće pola-pola, ja imam na sebe stambeni kredit, plačam sve režije, a ona ništa. Uređivao sam kuću i potrošio oko 35000 eura. Molim Vas koja su moja prava, mora li ona sudjelovati u otplati kredita i plačanju režija? Ja sam više ne mogu to plačati, supruga nema ništa na sebe i malu plaću. Hvala!
  8. ODO koristi nelegalne windowse, a nas obične smrtnike sud poradi toga kažnjva. Kako da se čovjek osječa u takovoj državi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija